Baj hogy 18 évesen nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
18/F számítástechnikai eszköz függő, soha nem mertem egy lánynál kezdeményezni ezért semmi tapasztalatom nincs a nőknél és nehezen megy az ismerkedés mit tehetek ez ellen?2022. aug. 21. 17:47
11/13 anonim válasza:
Véleményem szerint nem maradtál le semmiről :D Volt már pár kapcsolatom, de jelenleg jobb így élni hogy nincs. A veszekedés, féltékenykedés, kutakodás, pletykálás, kamuzás nem hiányzik. Ha kanos vagy akkor meg elmész kurvázni ennyi.
24F
2022. aug. 22. 15:24
12/13 anonim válasza:
Nincs semmi gond avval hogy még nem volt barátnőd de a függőségedet viszont le kéne vetkőznöd.
2022. aug. 23. 18:23
13/13 anonim válasza:
En még 40 évesen is sztech eszkoz fuggo vagyok bar inkabb a konzolokat szeretem
2022. aug. 23. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!