Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne olyan 18-20 éves budapes...

Zoli5 kérdése:

Lenne olyan 18-20 éves budapesti lány, aki szívesen randizna egy 19 éves sráccal?

Figyelt kérdés
Azért írnék magamról egy kicsit: jelenleg egyetemre járok és dolgozom, közel egy éve élek Budapesten tanulmányok miatt. Mű- és szakfordítással foglalkozom hobbi szinten, illetve néha minimális bevételi forrásként is. Szabadidőmben szívesen járom a várost - főleg este -, ülök be valahova barátokkal, vagy éppen nézek egy jó filmet, sorozatot. És utazgatni is nagyon szeretek, ha időm és pénztárcám engedi. Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését, ne legyen rest, itt figyelem majd néha a válaszokat. Köszönöm szépen, ha végigolvastad. :)

2022. aug. 17. 12:11
1 2
 1/18 anonim válasza:

Nem

20/L

2022. aug. 17. 12:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem gondoltam volna, hogy a nemleges választ is közli valaki. :D
2022. aug. 17. 12:36
 3/18 anonim válasza:

Végre egy értelmes, szimpatikus,kulturált kérdés.Ilyet csak az ír ki,aki azt is adja,amit ír magáról.

Sajnos egyre kevesebben vannak....főleg a fiatalok között !

2022. aug. 17. 13:39
 4/18 anonim válasza:
Nagyon értelmes srácnak tűnsz, de minden rosszindulat nélkül, ezt az oldalt hagyd a pcsába. Nagyon sok a rosszindulatú ember itt, a lányok pedig valamiért nem veszik komolyan az itteni srácokat, nem igazán alkalmas ez az oldal párkeresésre.
2022. aug. 17. 13:59
 5/18 A kérdező kommentje:

3/4-es: Köszönöm szépen az elismerő szavakat, jólesnek. :)

4/4-es: Igen, sajnos ezzel tisztában vagyok, de azért választottam az online teret, mivel munka és minden egyéb mellett jelenleg nincs időm és energiám szórakozóhelyekre járni, ahol könnyebben lehetne ismerkedni, így hát megpróbálom itt is. :)

2022. aug. 17. 14:06
 6/18 anonim válasza:
Szórakozóhelyen nem fogsz értelmes lányt találni
2022. aug. 17. 14:37
 7/18 anonim válasza:

No.

Ági 17

2022. aug. 17. 15:24
 8/18 anonim válasza:
Ha nőnek születtem volna, bennelennék. :(
2022. aug. 17. 15:31
 9/18 anonim válasza:
Csajt itt nem nagyon fogsz találni, normálisat meg főleg nem (saját tapasztalat). Régebben is elég sok hazug/idegbeteg/gyáva/frigid csaj volt itt, de legalább lehetett vinni valamire. Mostanában meg már a normálisabbnak tűnők is csak lelépnek egyik pillanatról a másikra.
2022. aug. 17. 19:56
 10/18 anonim válasza:

Nem.

lvl 75 paladin

2022. aug. 18. 07:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!