Roma lányok vannak ezen a platformon?
Ahogy leírtad nem vagy hülye :)
Ne csak roma lányokban gondolkodj.
F.
Egyessel egyet értek. Ha nem tartod a szokásokat stb, miért roma lánnyal szeretnél ismerkedni?
Illetve ez a vármegye dolog :)))) Inkább ne :)
De azon felül nem
Gonoszkodni jöttem. Sok sikert kívánok :)
#5 nem királyság vagyunk már, plusz várunk is alig, azok pedig se nem stratégiai, se nem katonai központok. Majd ha lesz jelentősége a váraknak, és ezzel együtt régi fényében újra mo újraélesztése lesz a fo feladatuk, felőlem nevezzék annak, de ez felesleges kiadás és butaság egyben :) Ennél bőven lenne fontosabb feladat, ez csak a 100000.-ik “probléma” , de azok helyett ez fontosabb nekik :) Amíg valaki ezzel rá ér foglalkozni, és nem a haldokló oktatással, egészségüggyel , vagy a valóban szegény magyar réteggel, addig számomra csak szánalmas idő és pénz pazarlás, hiába a történelem és a múlt, ezt így nem
Tudom értékelni, és valószínű sokan mások sem, míg az igazán fontos dolgok nincsenek kezelve …
Baszki, ne foglalkozz hát vele, ilyen egyszerű.
Tudod, mióta haldoklik az oktatás (egyfolytaban)? Tudod, mikor voltak suliösszevonások, tanárok elküldése stb? Hogy alltak a Fletóék a kórhazak? Mannyivel nőtt a rajuk fordítot lé, tisztában vagy vele?
Monnyi most a mélyszegény és mennyi volt akkor? Ez megvan?
Tudsz ezekről számokat?
Ne foglalkozzunk vele, hat, ez nekik is bejött :D Meg uncsi már ez a Fleto duma. Attól, hogy nem partolom
A mostani kormányt, nem vagyok instant Gyurcsány hívő :))) De köszi :)
Másrészt éltem
Akkor és most is, és most rosszabb.
Persze, hogy rosszabb. Ezerszer.
Fletó alatt - az elvtarsak, pl Karigeri tamogaztásaval - mar 2006-ban válsag volt, körbetartozas, áfá-visszatartás, megszorítasok stb. A globális valság két évvel később kezdődött. Tényleg azokat sírod vissza?
Karigeri? :D Komoly ? Sehol se volt meg akkor, biztos az ő támogatására volt szüksége :D
Ha a mostani kormány okos lett volna, most is ezt lepi, csak nem kellett volna lenyúlni :) ( más felkészülni, és más lopni ) Nem mondom, hogy minden kormány szent, de egyszer tanulj közgazdaságot politikai vonalon, és megérted, mekkora pénzmennyiségrol van szó :) Akkor talán érted, mi is hiányzik most az állam kasszából . Plusz 2006-ban könnyebben éltem, mint most :) a globális válság felesleges ide. Az más. Most is ez van, de azért nézz szét, senki más se süllyed ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!