Akik tengerpartos/külföldi képpel pózolnak társkeresőn, azok mind jómódúak és ezt is keresik?
Kicsit naív lehet a kérdés, had fejtsem ki. Pl Tinder, FB társkeresőn és társain rengeteg olyan, jobbára fiatal lányt/nőt láttam, akik tengerparton pózolnak vagy egy olyan részén a világnak, ahová szerintem az átlag magyar max életében egyszer jut el, vagy egyszer sem. És majdnem az összes képük ilyen. Egy ideje pörgetem ezeket a vackokat, a nyitottság jegyében és egyre inkább észre veszem a trendet.
Nekem, mint külső szemlélőnek ebből az jön le, mint ha fel akarnának vele vágni és egyúttal azt is sugallnák, hogy ilyen életmódot folytatnak (külföldi utazások) és erre is van igényük. Hozzá tökéletes smink és minden tökéletesen beállítva.
Bevallom őszintén, nekem az egész irreálisnak, kirakatinak tűnik.
Ezzel nem leszólni akarom őket vagy bármi rosszat mondan, csak érdekelne a jelenség. Mi lehet a hátterében? Pózerkedés? Felvágás? Vagy gazdag családból származnak? (Ahhoz elég sok ilyet látok talán)
Mindenesetre az ilyen nőknél automatikusan nyomok az X-re többnyire. Nem azért mert bármi gondom lenne velük. Csak úgy érződik, mint ha más világban élnénk.
Más is tapasztalt hasonlót?
#14 félreérted, nem vagyok irigy, azt is tudom, hogy sok helyre megfizethetően el lehet jutni.
Csak amikor valaki profiljában azt látom, hogy az összes képén a tengerparton pózol és/per valami elegáns étteremben van, akkor nem az jön le belőle, hogy az illető egy hétköznapi átlagember volna. Ki tudja, lehet rossz az asszociáció, de nekem ez amolyan urizálásnak tűnik (főleg azokra gondolok, ahol tényleg csak ilyen képek vannak kint) és az jön le, hogy a másik vagy ezzel akar hencegni, vagy pénzesnek akar tűnni. Esetleg az is, akkor meg valószínűleg nem engem keres.
Átlagos fizetésből élek Pest megyében, de nem keresek kifejezetten jól. Valószínűleg ha az lenne a kitűzött célom, össze tudnék spórolni külföldi utazásra pénzt én is. Inkább it az a hangsúlyos, amikor az illetően az összes képén ez van. Mert ugye ez az első benyomásom róla: néhány kép, a kora és a neve.
Könnyen lehet, sőt valószínű, hogy az egész cukormázas Tinder és társai elég hamis képet festenek az emberekről, de ugye a profilokat az emberek maguk állítják össze, így aztán...
Az pedig remélem megvan, hogy ebből nem azt akartam kihozni, hogy bármi gondom lenne ezekkel az emberekkel. De ettől még felmerülhetnek bennem kérdések, ezért is írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!