Huszonévesek hol ismertétek meg a párotokat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 11:14
11/13 anonim válasza:
@10, amúgy annak tartom magam meg mások is engem, de ez tény hogy kicsit patkány művelet volt :D sokat ittunk, és hát a lánynak meg én tetszettem, ő is nekem, haveromat egyáltalán nem adta és haverom is nagyon gázul próbált közeledni hozzá. Ez ilyen. Én bocsánatot kértem tőle utána, nem fogadta el. :)
2022. aug. 10. 14:14
12/13 anonim válasza:
#11 mondjuk ez vicces 😂
Megnéztem volna a srác arcát, amikor közlöd hogy bocs de felszedtem 😅
2022. aug. 10. 14:44
13/13 anonim válasza:
Hát... én is, mert nem emlékszem rá. Csak arra, hogy a buli másnapján reggel már nem volt ott, valamikor hazament mindenki előtt, aztán egy héttel később írtam neki hogy sajnálom hogy így alakult, de csak egy elég hosszú és még annál is rondább választ kaptam rá. Szegény srác tényleg kikészült, azóta már talált magának ő is párt egyébként, bár mi onnantól kezdve nem vagyunk jóban.
2022. aug. 10. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!