Akad itt gazdag férfi?
Szívesen ismerkednék intelligens,humoros,jó anyagi hátterű férfival,aki szeret utazgatni és keresne maga mellé egy társat.
Megjegyzéseket nem kérek,nem érdekel mások véleménye a saját életemről.
Várjál várjál. Ha azt se tudja ki az apja, akkor hogy dobja be magát?
Áztatott bagett mellekkel a piaci értéke sem valami versenyképes. Vagyis valami segédmunkások talán még versenyeznének érte.
Fú de okosak vagyunk :) biztosan egy társaságból származunk,ha ennyire vágjátok mi a helyzet :)
Abba lehet hagyni az álmodozást meg a képzelődést arról,hogy ki milyen, vagy milyen szituációkba került,és törődni a saját kis életetekkel.
Nem minden gazdag egy sznob p*cs,aki apuci kellemetlen barátaival akar lógni. Az megsem fordult a fejetekben,hogy esetleg az én személyiségem más,és nem illek bele ebbe a társaságba?
Hogy van elég gondom ez miatt,hogy nem érzem magamat jól a nagyképű emberekkel,akiket ismerek?
Egyébként meg nem kérek ehhez a témához már több ilyen buta kommentet,csak magatokat írjátok le az ítélkezésetekkel. Hál istennek azért találtam kellemes társaságot is, azért mégis csak sikerült az ázott bagett melleimmel is,meg a ronda képemmel,meg mindennel amit ide szeretnétek képzelni. :D
Szánalmas.
Esetleg az üzenetváltásaimba nem szeretnél beleolvasni,hogy jobban aludj? :)
De szánalmasak vagytok,kár volt ide bármit is kiírni.
Itt tényleg csak a kicsi a f*szom mit csináljak,teherbe estem segítség, stb szint van.
Azhàt, meg apuka pici lànyàt sajnàljuk, ha nem jut szint feletti f@szhoz.
Na menj szépen, próbàlkozz màshol.
Nem süllyedek le a szintedre. :D
Még így is jobb életem van, olyan, amilyen neked soha nem lesz ;)
Talán pontosan az ilyen hozzáállásod miatt.
Csak egy besértődött senkiházi vagy,aki semmit nem ért el az életben,és megsértődött még azon is,hogy valakinek a hasonló anyagi jólét kritérium,így nem tud a leveleiben szexért könyörgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!