Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy gazdag, harmincas férfival?
Nem vagyok különösebben jó pasi, de mégis vágyom egy gyönyörű nőre. Persze nem azt akarom, hogy csak a pénzem miatt szeressenek, de tisztában vagyok vele, hogy csak így tudom felhívni magamra egy szép nő figyelmét. A gazdagság megfog, a belső megtart. Remélem. 🙂
Egyébként nem vagyok tanult ember, újgazdag vagyok, szerencsejátéknak köszönhetem vagyonom.
Huszonéves nőkkel ismerkednék. Akinek felkeltettem érdeklődését, írjon privátot.
Az ingatlan nem egy likvid piac + egy ingatlan fenntartása + a bevétel után lévő adó(+adók is vannak itt). Szóval ha 60 millióért vettél egy ÚJ ingatlant 3*60=180 milliót költöttél el rá és havi szinten kitudod adni max 100.000-150.000 FT-ért. Abból még lejönnek az adók, felújítás, karbantartás.
Legkedvezőbben is a matek:
150.000*12=1.800.000 FT/év annak az adója 270.000 körül van 1.530.000 ft a nettó. Vannak felújítási díjak, ügyvédi díj stb és talán marad 1 millió forint évente ami tiszta ami 84.000 FT körül van. 84*3=252 :D Na most egy gyári munkás több a bevétele havi szinten. Erre legyek "irigy"? 😆 Amúgy gratulálok 59-60 év múlva nullán leszel Mr.Einstein 😆
(Egyéb kockázatokról nem is beszélve, ha a bérlő nem fizet)
Csak úgy árad belőled az irigység, kis gyári munkás barátom. Azt írtam a kérdés kiírása óta van három új ingatlanom, nem hogy összesen. De mindegy is. Fixen van egy csomó bevételem minden hónapban a fizetésemen felül. Fizetésem is van, igaz kerestem egy lazább, hat órás helyet, csak hogy ne unatkozzak. 😁
A lényeg, hogy nem lesz nekem olyan hónap, hogy nullán legyek, mindig lesz bevételem, öcsi, de veled mi lesz, ha bezár a gyár?😁
Remélem, hogy vannak itt értelmes és persze dögös nők, akiket nem tévesztett meg ez a hibbant hozzászóló. Mert most irigységében azt akarta bemagyarázni, hogy egy ember, akinek van három(amúgy több) ingatlana az szegény. 😁😆😂
Ingatlanba a legjobb fektetni, mindig megy fel az ára, a lakbéreket is emelem majd mindig infláció szerint. De még van pénzem a nyereményből, keresgélem a következő lakást, amit megvehetek. Vagy te mást ajánlasz, kis barátom? Na mit vegyek, aranyat, állampapírt? Figyelek.😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!