Van itt olyan nő, aki ismerkedne egy gazdag, harmincas férfival?
Figyelt kérdés
Nem vagyok különösebben jó pasi, de mégis vágyom egy gyönyörű nőre. Persze nem azt akarom, hogy csak a pénzem miatt szeressenek, de tisztában vagyok vele, hogy csak így tudom felhívni magamra egy szép nő figyelmét. A gazdagság megfog, a belső megtart. Remélem. 🙂
Egyébként nem vagyok tanult ember, újgazdag vagyok, szerencsejátéknak köszönhetem vagyonom.
Huszonéves nőkkel ismerkednék. Akinek felkeltettem érdeklődését, írjon privátot.
2022. aug. 5. 20:38
1/16 Noren1989 válasza:
Újonnan lottózunk is, Bazsi?
2022. aug. 5. 20:55
2/16 anonim válasza:
Nem vagyok sem nárcisztikus sem önimádó, de sok férfi szerint szép vagyok (modellmunkát is ajánlottak már) de Isten mentsen attól, hogy egy olyan pasihoz, legyen közöm aki szerint a szép nőknek csak a pénz a fontos (nyilván van az a kategória, de az olyan is.) Sosem téged fog szeretni, csak a pénzed
2022. aug. 5. 21:22
3/16 anonim válasza:
Hello Rafael vagyok.
Te Bazsi szedjed össze most már magadat, mert szólók báttyámnak és megyünk ki portyázunk téged a cipődből te lüke.
2022. aug. 5. 22:42
4/16 anonim válasza:
Te figyelj, ha megjutalmazol egy kisebb összeggel, akkor cserébe megtanítalak az ismerkedés fortélyaira. Na?
2022. aug. 5. 22:52
5/16 anonim válasza:
Virítsd a zsetont,most!
2022. aug. 5. 23:22
6/16 anonim válasza:
4-es ez jóóó! :D Remélem élni fog a kérdező a lehetőséggel. Ha szükség lenne egy kollegínára is, szívesen betársulok. 😂😂
2022. aug. 6. 08:19
7/16 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze olyan pasival, akinek csak a külsőm miatt kellek és visel el. Szerintem te se így keress nőt, hogy csak a pénzed kelljen nekik.
2022. aug. 6. 17:48
8/16 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy csajt! Futi rá nem?
2022. nov. 6. 14:57
9/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem fog sokáig tartani az a pénz. Nem hiába voltál csóró előtte... De elmondom neked hogy jobban jársz, ha elmész k*rvázni vagy önfejlesztésbe nyomod a pénzt.
2022. nov. 6. 18:01
10/16 A kérdező kommentje:
Irigykedsz, csóri? A kérdés kiírása óta három új ingatlanom van, mind kiadva már. Én már szegény nem leszek soha.
2022. nov. 6. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!