Kicsit idősebb lányok, 25-30 körül, valaki ismerkedni? 22/F
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 14:02
11/12 anonim válasza:
Mindenesetre próbáld ki. Ne most egyből írjál ki ilyen teszt kérdést mert az feltűnő lenne várj egy random ideig és szólj nekem privátba ha csajként fogod várni a pasik reakcióját. Szerintem te megfogsz lepődni én viszont nem!
2022. aug. 1. 15:19
12/12 A kérdező kommentje:
De at sem értem, miért van az, hogy ha írnak is, hogy oké beszéljünk, akkor hiába írok akkor sem lesz semmi válasz? akkor minek kezdeményeznek, ha utána figyelmen kívűl hagynak? De ez így van társkeresőkön is, van egy match valakivel, ráírok, utána töröl. oké. aztán másodjára ugyanez vele, megint ráírok töröl.... harmadjára is.... én nem értem, valamit én csinálok rosszul? vagy egyszerűen ilyen hülye emberek vannak?
2022. aug. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!