Miért nem olyat kerestek, akinek ilyen fenékkel jöttök be?
Nekem is a nagy seggű nők tetszenek, de csak vékony derékkal. Buborék seggű!
Strandon látok pár formás darabot 🙄
"A nagy has nekem se jön be, de ez a kettő nagyon is."
Csak sajnos a nők nem simsek vagy gyurmabábuk, akiket olyanra formálhatsz ahogy tetszik. Pont ezért fogynak le, mert annak akinek nagy a feneke az esetek 99%-ában van háj a hasán is. Ugyanis néhány extrém példát leszámítva a legtöbb ember ha hízik, akkor mindenhová hízik. Nyilván van aki előbb hízik hasra, vagy előbb fenékre, de általában ha valaki felszed 5-10 kilót, az megy a combra, fenekére, mellre és bizony karra, tokára és hasra is. A has ráadásul a nőknél is az egyik testrész ahová a leghajlamosabbak hízásra, és ahonnan a legnehezebb lefogyni. A tökéletes testű influenszereknek is látni a nem-beállított fotóikon, hogy bizony nagyobb a pocak és kisebb a fenék, mint az instás képeiken. Mert ilyen a női test. És mivel ahogy te is mondod, a nagy has "senkinek se tetszik", a kis fenék viszont sok férfinak, ezért sok nő inkább lesz vékony kis fenékkel, mint nagyfenekű nagy hassal.
Kérdező, egy vérbő macsó a pasim #11 életemben nem szexöltem ilyen jókat mint most vele 47 évesen :)) szenvedélyes. De attól még nem erotomán!
Tartom a válaszom! :)
Illetve pont az, de nem egy állat : nem ez a legfőbb szempont. Nekem is nagy a kufferem , viszont formás, bringával járok etc.. a legszebb bókot tőle kaptam eddigi életem során: "mert szép vagy.., nekem legalábbis" a hátsó részem meg szerinte iszonyat jó de az arcommal találkozott először .:))
Én nem kerestem mégis találtam, ez is fura. Meg hogy darázsderék mellé miért van akkora valagam hogy no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!