Veszprém megyei elvált nő akad errefelé?
Figyelt kérdés
Egy szentimentális és szenvedélyes férfi személyében keresek csakugyan elvált partnert 'komolytalan' kapcsolatra. Olyasvalakit, aki hozzám hasonlóan hitt a nagy Ő sztoriban, ami végül nem teljesedett be... viszont ahhoz még túl fiatalnak érzi magát, hogy nélkülözni tudja vágyait. Nem vagyok az a "fűvel-fával" típus, se nem tartok több vasat a tűzben és ezt elvárnám a másik féltől is. Minimum kölcsönös szimpátia, ismerkedés és bizalom előzze meg a dolgokat.2022. júl. 23. 23:34
1/4 anonim válasza:
Én férfi vagyok és házas de kipróbálnám, hogy milyen a másik végén állni a rúdnak esetleg belefér? ;)
2022. júl. 23. 23:38
2/4 anonim válasza:
Korodat leírhatnád .
2022. júl. 24. 08:45
3/4 A kérdező kommentje:
33 és heteroszexuális
2022. júl. 24. 13:01
4/4 anonim válasza:
Szép a körítés, de igazából csak arról van szó, hogy nem mersz/tudsz/akarsz elköteleződni és kényelmes lenne valakivel összejárni dugni. Persze te legyél neki az egyetlen, de invesztálni csak a farkad keljen a dologba. Hát, sok sikert. :) Amúgy ha egy rossz házasság miatt kiábrándultál még a párkapcsolatból is (mert az egy dolog ha ezek után nem házasodnál újra), ott nálad van a gond barátom.
2022. nov. 18. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!