En itt ismertem meg a felesegem aki kulfoldi.
Nyelvgyakorlasra jo meg arra hogy mas kulturakat ismerhetsz meg. En sem tarskeresesre hasznaltam hanem csak nyelvet gyakoroltam es egy lannyal beszelgettem, aki ma mar a felesegem. Hosszu sztori es a kerdes szempontjabol lenyegtelen is.
Alap esetben ferfiak nokkel beszelgetnek rajta, ferfi ferfival es no a novel ritkan mert sok ferfi tarskeresesre akarja hasznalni, a nok meg alapbol nem kezdemenyeznek beszelgetest mert rengeteg levelet kapnak ferfiaktol napi szinten.
A ferfiak inkabb csaloktol kapnak levelet akik linket kuldenek hogy kattints ra(virus)
Ha tarskereses a cel akkor konkret tarskereso oldalra menj fel pl match.com, tinder, plenty of fish, es a tobbi, nem ismerem oket mert en regen csak a badoot hasznaltam, nem tudom van e meg meg a tindert, de a tinder videken eleg szar.
Nőknek szar, mert kanos idióták írnak rájuk a világ túlfeléről.
Amúgy viszont jó, ha találsz anyanyelvi beszélgetőpartnert. Nyelvtanulótárs is jó, de sok hülyeséget írnak, a rossz dolgokat pedig nem szabad eltanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!