Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek az InterPals...

Mi a véleményetek az InterPals-ról?

Figyelt kérdés

2022. júl. 19. 19:16
 1/8 anonim válasza:
Nyelv gyakorlásra, levelezésre, talán még barátkozásra jó, társkeresésre nem annyira. Ott inkább külföldiekkel tudsz beszélgetni. Jó, ha kiköltözöl valahova és barátokat keresel onnan.
2022. júl. 19. 19:56
 2/8 anonim válasza:
Egy darabig próbáltam használni, hátha tudok valakivel idegen nyelveket gyakorolni, de hamar rájöttem, hogy nincs sok értelme. Az emberek nagy része el se olvassa a profilodat, csak rögtön írogatja neked a szexuális meg egyéb ajánlatait. Legalábbis ha lányként regisztrálsz. Fiúként nem tudom.
2022. júl. 19. 20:19
 3/8 anonim válasza:
Barátkozasra, nyelvtanulásra használtam volna. Nem találtam egy olyan embert se, akivel lehetne tartalmasan beszélgetni.
2022. júl. 19. 21:43
 4/8 anonim válasza:
nem ajánlom, mennyi idős vagy?
2022. júl. 20. 02:09
 5/8 anonim válasza:

En itt ismertem meg a felesegem aki kulfoldi.

Nyelvgyakorlasra jo meg arra hogy mas kulturakat ismerhetsz meg. En sem tarskeresesre hasznaltam hanem csak nyelvet gyakoroltam es egy lannyal beszelgettem, aki ma mar a felesegem. Hosszu sztori es a kerdes szempontjabol lenyegtelen is.

Alap esetben ferfiak nokkel beszelgetnek rajta, ferfi ferfival es no a novel ritkan mert sok ferfi tarskeresesre akarja hasznalni, a nok meg alapbol nem kezdemenyeznek beszelgetest mert rengeteg levelet kapnak ferfiaktol napi szinten.

A ferfiak inkabb csaloktol kapnak levelet akik linket kuldenek hogy kattints ra(virus)

Ha tarskereses a cel akkor konkret tarskereso oldalra menj fel pl match.com, tinder, plenty of fish, es a tobbi, nem ismerem oket mert en regen csak a badoot hasznaltam, nem tudom van e meg meg a tindert, de a tinder videken eleg szar.

2022. júl. 20. 03:04
 6/8 anonim válasza:

Nőknek szar, mert kanos idióták írnak rájuk a világ túlfeléről.

Amúgy viszont jó, ha találsz anyanyelvi beszélgetőpartnert. Nyelvtanulótárs is jó, de sok hülyeséget írnak, a rossz dolgokat pedig nem szabad eltanulni.

2022. júl. 25. 15:24
 7/8 anonim válasza:
Kamusok,kanosok stb..Kevés norm.
2023. márc. 4. 16:15
 8/8 anonim válasza:
5, Leírod nekem kérlek a történeted? Akár privátban is szívesen olvasnám, mert részben érintett vagyok a témában.
febr. 22. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!