Céltudatos, önálló döntéshozatal.
De ez nem csak és kizárólag a fiatalokra jellemző, hanem a középkorúakra is. Kb. 60 éves korig bezárólag.
A fent említett generációtól felfelé viszont talán kicsit több a "pátyolgatásra" szoruló személy... de itt is adódnak még céltudatosak, önállóak.
90-es éves nagymamám még mindig "fiatalosnak" akar tűnni a külvilág szemében. :D
Mi számít "anno"-nak? Egyébként javarészt már leírták. Céltudatos, önálló. Jobban előtérbe került a karrier, illetve a saját akarat érvényesítése, "az én életem, azt csinálom ami engem boldoggá tesz"
Kapcsolatok terén pedig inkább partnert, társat keres, mint védelmező, irányítót. Legalábbis én így látom, képtelen lennék elviselni, ha valaki meg próbálná mondani, hogy mit vegyek fel, vagy mit ne, hova menjek, hova ne. A ház körüli munkákból pedig igenis 50-50 vegye ki a részét, ha már én is ugyanannyit dolgozom. Nem feltétlen olyan rossz dolog ez, mint ahogy sok kommentelőnél érzem.
22/L
Aranyom, max időben dolgozom ugyanannyit, de még ez se igaz.
Ez a társ szöveg addig igaz, amíg elő nem jön, hogy ki fizesse a nyaralást, vagy a házat.
Mint ahogy egyik kommentelő megmondta, ő előre megmondta, hogy nyaralást kér diplomára, így nincs belőle vita.
Jah, mert annyi a papucs nő, akinek a férfi parancsol ugye?????? :D
Te melyik univerzumban élsz? 5 év múlva azt is meg fogod mondani, hogy melyik irányba nézhet a barátod :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!