Érzelmileg sérült de intelligens vagy? Join me!:) 28/F
Alapvető nehézséget jelent nekem bárkiben is megbízni, legtöbbször mindenhol a rosszat/veszélyt látom, maximalista vagyok, dióhéjban enyhén nárcisztikus.
Neveltetésem rideg volt és gyakran éreztem azt, hogy apám szégyellt engem, vagy nem szeret, mert sokszor volt kemény és rideg velem.
A szüleim elváltak, mikor 9 éves voltam, ritka ronda válás volt, marták egymást és fegyverként használtak engem és a húgomat, ez csak romlott, ahogy teltek az évek. A gyerekneveltetésem nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem tudom igazán szeretni magam és kisebbségi komplexusom van, főleg a nőkkel.
18 évesen megismertem az első barátnőmet, aki Plátói szerelem volt, az ő családi háttere is rossz volt, így nagyon rosszul sikerült a kapcsoltunk és ott tovább sérültem (megcsalás, hazugságok stb.)
Azóta volt még pár barátnőm, de a nagyja megcsalt, így még nehezebb újra bíznom bárkiben.
Ennek ellenére én nem adtam fel, küzdök és olyasvalakit keresek, aki szintén küzd valami démonnal, együtt talán könnyebb lesz.
28 / F / Budapest / INTJ
😂 Kb 90%-os hasonlóság.
Intp 29N ><
No para
Én sem vagyok épp a legjobb állapotban.
INTJ-T
24/N
Szívesen beszélgetnék, de csak fb profillal stb.
N
Mindenki küzd démonokkal, csak sokan nem vállalják fel
27L ENFP
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!