Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan tudom lemondani a...

Hogyan tudom lemondani a bankkártyas Tinder előfizetésem?

Figyelt kérdés
Androidon keresztül használom.

2022. júl. 15. 21:09
 1/9 anonim válasza:

Nem lehet.

Az egyetlen módja, hogy valamelyik tinderes lányt feleségül kell venni, akkor áll le a szolgáltatás.

(ha meg nem állna le magától, akkor majd a lány megoldja, ne aggódj...)

2022. júl. 15. 22:24
 2/9 anonim válasza:

Ebbe én is belefutottam a közelmúltban, sajnos én későn jöttem rá.

Azt írják, hogy a google playen keresztül tudod - ez hazugság, ott nincs ilyen opció.

Az a trükk, hogy a tinder úgy van kitalálva, hogy telefonos appon használd. Viszont böngészőben is be tudsz jelentkezni (asztali gépről próbáld, telefonon szenvedés).

Ott pontosan ugyanazok az opciók vannak, mint az androidos appban. Kivéve egyetlen pontot. Az előfizetés lemondását kizárólag a böngészős felületre rakták rá, amit vélhetően az emberek 1-2 %-a sem használ.

Többek közt az ilyenekkel kellene foglalkoznia a fogyasztóvédelemnek és ilyenekért kellene dollármilliós büntetéseket kiszabnia.

2022. júl. 15. 23:18
 3/9 anonim válasza:

Mivel a kérdést már megválaszolták, ezért csak a kettesnek szólnék hozzá annyit, hogy ezért egyáltalán semmi büntetés sem jár és ezt jól tudnád, ha a szerződést, amit kötöttél a tinderrel regisztrációnál és előfizetésnél is elolvastad volna.

Viszont aki nem ért hozzá és olvassa ezt a kérdést a későbbiekben. A titok az, hogy a legtöbben nem egy harmadik féltől származó appot használtok fizetésre, hanem Tinderen belül adjátok meg az adatokat a Tindernek magának, ezáltal azon belül is tudjátok lemondani, legyen ez weboldal vagy alkalmazás (teszem hozzá, hogy a Spotify is ilyen elveken működik és webes felületen lehet csak lemondani). Amennyiben viszont például Apple Pay-t használtok, az egy harmadik féltől származó fizetési módnak számít, ami azt jelenti, hogy nem a Tinderen, hanem az Apple ID-n belüli előfizetéseknél tudjátok lemondani, ez alapján működik a Google Play is, azért mert onnan töltöttétek le, a szerződést nem ott kötöttétek meg. Ez le van írva a szerződésben is, próbáltam összefoglalni.

Lehet beszólogatni, senkit sem akartam megbántani, ha nyersen fogalmaztam, de ez így működik.

2022. júl. 16. 05:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Megnyitottam a profilom asztali gépen .

Azon belül van "Előfizetések" menüpont ,ahol fel van tüntetve hogy "Tinder Gold" mellette az áll, hogy "Cancelled", azonban hiába kattintok rá semmit nem csinál.

2022. aug. 13. 21:31
 5/9 anonim válasza:

#2 vagyok

Ezt még ugyan nem láttam, de ha nem azt írja, hogy "Cancel", hanem "Cancelled", azzal nem lemondani lehet, hanem jelzi, hogy már lemondtad, tehát sok értelme nincs arra kattintani. Ilyenkor megmarad az előfizetés a kifizetett időszak végéig, csak nem fog megújulni.

(Egy kis kiegészítés:

Engem a legjobban az zavart, hogy csináltak két felületet, úgy, hogy lehetőleg mindenki az appot használja, és gyakorlatilag az egyetlen különbség az volt, hogy az appból, amit mindenki használ, nem lehetett lemondani. Ez finoman szólva is tisztességtelen. Ezen kívül nem írták le helyesen, hogy hol is lehet lemondani. Most már nálam az appon belül is le lehet mondani, és a honlapon is korrektül leírják, hogy milyen előfizetést hol lehet lemondani. Ez pár hónapja tényleg nem így volt.)

2022. aug. 13. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Sajnos sehol sem találtam útmutatót a lemondáshoz.

Egyébként én is azt furcsállom, hogy "CancellED" van írva, pedig még nem tudtam lemondani és tegnap meg is újult.

Ellentmondásos...

2022. aug. 14. 14:44
 7/9 anonim válasza:
sziasztok! Sikerűlt lemondani az előfizetest?
2022. aug. 31. 08:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen! Az ügyfélszolgálatnak írtam és ők törölték nekem.
2022. szept. 5. 06:44
 9/9 anonim válasza:

Érdemes ilyen kálváriákat vállalva Tinder előfizetést venni?

Nem akarok én is úgy járni mint a fentebb üzenetet írók.

Főleg hogy én kisebb településen élek nem a fővárosban.

De már a társkeresőkben csalódtam. Még a Bumble-t mondják még hogy jó, de ott még magyar nyelv semhasználható...

2022. szept. 21. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!