Lányok! Szoktatok ráírni random nektek tetsző srácokra Facebook-on?
Srácok folyamat írogatnak Facebook Messengeren a lányokra ismerkedés céljából, főleg ha jó csaj az illető. Mi a helyzet fordított esetben?
Nem totál ismeretlen emberekre gondolok, hanem mondjuk legalább 1x találkoztatok már személyesen azzal, akire írtok.
Az ilyen fajta "ismerkedés" a legirritálóbb.
Vegyünk egy fontos nézetet előre, hogy megértsék:
A való életben szavak nélkül is látják a felek, ki az aki érdeklődést mutatnak fel, azaz "van esélye" a bepróbálkozásra, szabad az út.
Ez nincsen meg online-n.
Azaz vakon torpedódik a bepróbálkozó.
Ez rosszabb, mintha az utcán megfordulnék és joker fejjel a képembe hajolva kérdezné egy idegen "akarsz ismerkedni"? "😂
Míg az előző pl-nál van szemezéstől kezdve sok más nonverbális jel és ha szóba eredtek tök jó.
Azt tegyük hozzá, hogy a fb-on irogató huszárok 99%-ban már kinézetre OFF.
Értelmes ember nem így keres párt se barátságot.
2-3kérdésből pedig tudom, hogy semmi közös nincs bennünk.
A valóságban is nagyon megválogatom társaságomat.
Az meg más, hogy pl megismerek valakit személyesen és utána keressük egymást online-n.
Az említett random irogatók miatt vagyok full privát minden online felületen, sok volt a kéretlen levél.
Pedig csak 2-3képem van kint az is csak arcról...
Az ilyenek miatt kell elzárkóznia a nőnek...
30N
Ui. : kép alapján "jó csaj"?
Nem ismered, személyiségét egyáltalán nem.
Szóval ráfirkálsz, mert szerinted szép.
Szerinted ez normális?
😂 Rám írnak külsőn alapuló fellángolásuk miatt, aztán 2 perc után már untatnak és még a kisebbségi komplexusuk is feltör, mert alig ért bármihez.
Hagyjuk!
18, van benne valami…
Én régebbi ismerőst gondoltam, hogy bejövök neki, mélyen a szemembe nézve, mosolyogva beszélt (ő kezdeményezte), célzott a találkozásra is, de teljesen megtévesztő volt, mert azóta kerül…
Persze, nem egy olyan történetet hallottam, ahol a nő eleinte ki nem állhatta a férfit (anyám válás utáni pasija is ilyen volt), de aztán mégis összejöttek. Ehhez nyomulni kell és a legtöbb nő tagadja, hogy bejöhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!