Nem tudom mi van már! Egyszerűen velem van a baj, vagy ennyire nem akarnak ismerkedni a társkeresőkön? 27/F
Nem lennék helyes? Van velem valami?
Ki tudná ezt megmondani?
Min változtassak?
Amióta átmentem agresszív kismalacba, sokkal több nővel sikerült kontaktálni, mint "normálisan".
Ez az adatlapomon a szöveg:
"Melyik vagy? Aki rám jelöl, aztán hetekig válaszra sem méltat? Vagy akivel elindul a beszélgetés, aztán egyszer csak leáll? Érdekellek? Te is kérdezel? Vagy görcsöljek azon, hogy valahogy fenntartsam a párbeszédet?"
Match esetén pedig ez az első bemutatkozó üzenetem: "Szia. Korábbi tapasztalatok miatt kénytelen vagyok bevezetni, hogy ezt írom bemutatkozási szovegnek: a kezedbe adom az ismerkedést, ha érdekellek, ha szeretnél velem ismerkedni, kérlek írj vissza egy megerősítést, ha nem, kérlek törölj. A számom +36xx xxxxxxx viberen whatsappon SMS-ben is elérsz. Ha adsz egy jelet, hogy folytassuk, természetesen kezdeményezek majd. Köszönöm."
Röhögjetek, de ez működik. Amikor udvariasan fűrészeltük a fingot, meg kerülgetjük a forrókását, akkor csak fruszt, fruszt, fruszt és fruszt. Az új rendszerrel sokkal több a sikeres kontakt. Első este már 3-mal telefonbeszélgetés, ebből egy tali lesz hamarosan.
"Csodálkozok 21-es válaszoló hogy nem flegmán letiltottak a nők megsértődés és igazságfóbia miatt hanem telefon beszélgetés és találkozó. Ez meglepett de az a csaj még az értelmesebbik kategóriából lehetett."
21. vagyok. Azért ez a 3, aki érdemben reagált kb 20-25 semmit nem reagáló mellett volt, tehát kb durván 30 terminusból 3, azaz 10% reagált értékelhető módon, azaz telefonálási lehetőséget adott és kért és ebből 1, akivel egy ideje napi a kapcsolat és tali lesz.
Ha ezek a férfiak akikről képet mutatok ráírnának a nőkre akkor nem lennének olyan kifogások amit a 23-as szépen megfogalmazott
[link] Ez a mai divat tökéletes férfi mása :D
Úgyhogy itt megnézhetitek hogy kik a mostani lányok bálványai és kikre buknak a milyen pasikra. Első 3-nál még ha hírnév nem lenne akkor is simán bevágódnának a nőknél elsőre. Még az utolsónak is nagyobb esélye lenne mint nekem 170 cm 80 kg-al mivel ő a mostani divatot követi és van kb olyan 180 cm 60 vagy 55 kg. Magasságáról nem tehet senki de a súlyát mindenkinek lehet saját magasságához szabályozni. Mai világban az a jó ha minél vékonyabb vagy de izom azért legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!