Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem tudom mi van már! Egyszerű...

Nem tudom mi van már! Egyszerűen velem van a baj, vagy ennyire nem akarnak ismerkedni a társkeresőkön? 27/F

Figyelt kérdés

Nem lennék helyes? Van velem valami?

Ki tudná ezt megmondani?

Min változtassak?

#társkeresés #reménytelen,
2022. júl. 11. 19:36
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Amióta átmentem agresszív kismalacba, sokkal több nővel sikerült kontaktálni, mint "normálisan".

Ez az adatlapomon a szöveg:

"Melyik vagy? Aki rám jelöl, aztán hetekig válaszra sem méltat? Vagy akivel elindul a beszélgetés, aztán egyszer csak leáll? Érdekellek? Te is kérdezel? Vagy görcsöljek azon, hogy valahogy fenntartsam a párbeszédet?"

Match esetén pedig ez az első bemutatkozó üzenetem: "Szia. Korábbi tapasztalatok miatt kénytelen vagyok bevezetni, hogy ezt írom bemutatkozási szovegnek: a kezedbe adom az ismerkedést, ha érdekellek, ha szeretnél velem ismerkedni, kérlek írj vissza egy megerősítést, ha nem, kérlek törölj. A számom +36xx xxxxxxx viberen whatsappon SMS-ben is elérsz. Ha adsz egy jelet, hogy folytassuk, természetesen kezdeményezek majd. Köszönöm."

Röhögjetek, de ez működik. Amikor udvariasan fűrészeltük a fingot, meg kerülgetjük a forrókását, akkor csak fruszt, fruszt, fruszt és fruszt. Az új rendszerrel sokkal több a sikeres kontakt. Első este már 3-mal telefonbeszélgetés, ebből egy tali lesz hamarosan.

2022. aug. 3. 18:09
 22/29 anonim válasza:
Úgylátszik a fordított pszichológia elvét kell alkalmazni. A nők 1 dolgot nagyon nem bírnak a kritikát. Egészben viszont az a szomorú hogy ők kritizálhatnak, ha ők kritizálhatnak minket férfiakat akkor mi őket miért nem? Én is ha normálisan írtam nem volt válasz de ha aztán flegmán visszakérdeztem miért nem írtok meg mi az hogy válaszra nem méltattok akkor már tudtak ők is flegmán válaszolni. Még nekik áll feljebb miközbem én először normálisan ismerkedési szándékból írtam rájuk. Akkor kivel van a gond? Velünk vagy velük? A napi 100 üzenet ne legyen kifogás! Én női kamu profil mögött tudtam mindegyikre válaszolni. Jah én férfi aggyal gondolkozok még kamu profil mögött is. Hoppá! Csodálkozok 21-es válaszoló hogy nem flegmán letiltottak a nők megsértődés és igazságfóbia miatt hanem telefon beszélgetés és találkozó. Ez meglepett de az a csaj még az értelmesebbik kategóriából lehetett.
2022. aug. 3. 19:49
 23/29 anonim válasza:
A netes ismerkedés valóban elég nehéz műfaj, és bár azt hinné az ember, hogy a társkereső a nevéhez illő módon valóban társkeresésre szolgál, de úgy tűnik, a nők nagy része nem arra használja, illetve az átlagos nők is csak a "csúcskategóriás" férfiakat hajlandóak észrevenni, mert szerintük nekik alanyi jogon jár egy ilyen. Ráadásul férfiként nem is tudsz jól cselekedni, hiszen mindig bele fognak kötni valamibe. Ha sok nőnek próbálsz esélyt adni, írogatsz nekik, akkor az lesz veled a baj, hogy biztosan kétségbeesett vagy, és mindegy, csak punci legyen. Ha viszont gondosan megválogatod, hogy kinek írsz, akkor meg az lesz a baj, hogy válogatós vagy, biztosan ezért nem találsz párt. Persze elvárják tőled, hogy már az első leveleddel kápráztasd el őket, egy tök ismeretlen embernek írj egy személyre szabott, frappáns, érdeklődő levelet, aztán természetesen erre sem fognak válaszolni, mert szerintük nem nézel ki elég jól.
2022. aug. 3. 21:00
 24/29 anonim válasza:

"Csodálkozok 21-es válaszoló hogy nem flegmán letiltottak a nők megsértődés és igazságfóbia miatt hanem telefon beszélgetés és találkozó. Ez meglepett de az a csaj még az értelmesebbik kategóriából lehetett."

21. vagyok. Azért ez a 3, aki érdemben reagált kb 20-25 semmit nem reagáló mellett volt, tehát kb durván 30 terminusból 3, azaz 10% reagált értékelhető módon, azaz telefonálási lehetőséget adott és kért és ebből 1, akivel egy ideje napi a kapcsolat és tali lesz.

2022. aug. 3. 21:22
 25/29 anonim válasza:
23-as is leírta a frankót. A nőknek mindenre van kifogásuk de csak addig ameddig nem a szőke herceg ír rájuk.
2022. aug. 4. 15:56
 26/29 anonim válasza:

Ha ezek a férfiak akikről képet mutatok ráírnának a nőkre akkor nem lennének olyan kifogások amit a 23-as szépen megfogalmazott

[link]

[link]

[link]

[link] Ez a mai divat tökéletes férfi mása :D

Úgyhogy itt megnézhetitek hogy kik a mostani lányok bálványai és kikre buknak a milyen pasikra. Első 3-nál még ha hírnév nem lenne akkor is simán bevágódnának a nőknél elsőre. Még az utolsónak is nagyobb esélye lenne mint nekem 170 cm 80 kg-al mivel ő a mostani divatot követi és van kb olyan 180 cm 60 vagy 55 kg. Magasságáról nem tehet senki de a súlyát mindenkinek lehet saját magasságához szabályozni. Mai világban az a jó ha minél vékonyabb vagy de izom azért legyen!

2022. aug. 4. 16:05
 27/29 anonim válasza:
18-as vagyok. 26-os olvasd el a hozzászólásom és kérdezd meg magadtól, hogy az online társkeresés kedvéért megérné-e úgy kinézni, ahogy azok a férfiak a képeken? Lenne belőle értelmes, kiegyensúlyozott kapcsolat? Vajon félve élnéd le az életed, hogy mi történik akkor, majd ha megöregszetek, megőszültök és kinéz magának egy fiatalabb férfit? Hiszen annyira fontos neki a férfi külseje. Ő nem a közös értékrendek, hobbik stb. alapján keres. Én mondom nektek ezeket a képes társkereső nőket a cirkuszban kéne mutogatni, szégyenfalra kitenni őket.
2022. aug. 4. 16:17
 28/29 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak pont annyira sz*rsz bele ahogy ezek a csajok. Nyiss feléjük kedvesen de ne várj semmit vissza, fogd fel mintha nem lenne veszíteni valód. Egyébként emellett próbálj élőben is ismerkedni pl .valami szórakozóhelyen sokkal nagyobb fun.
2022. szept. 9. 09:03
 29/29 anonim válasza:
21# én is mindig leírtam határozottan hogy nem szeretnék időt pazarolni olyanra aki szórakozik,ok nélkül nem beszélget tovább stb. Nem jött be, sőt szerintem külön vonzza őket az ilyen kiírás.
2023. jan. 19. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!