Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem tudom mi van már! Egyszerű...

Nem tudom mi van már! Egyszerűen velem van a baj, vagy ennyire nem akarnak ismerkedni a társkeresőkön? 27/F

Figyelt kérdés

Nem lennék helyes? Van velem valami?

Ki tudná ezt megmondani?

Min változtassak?

#társkeresés #reménytelen,
2022. júl. 11. 19:36
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Még a nő mondja meg hogyan írj rá, akkor írjanak ők nem? Sőt ennek a nőnek elég durva profilja volt úgyhogy inkább örüljön ha a pasik ráírtak. Voltak ott kritériumok amiknek megkellett felelni. Pl: szia mizut utálom ha valaki ilyet ír kiherélem. Okés akkor mi nekünk meg nem kötelességünk válogatós luvnyáknak írni!
2022. júl. 31. 07:45
 12/29 anonim válasza:

Sajnos eléggé reménytelen dolog társkeresőn ismerkedni. A női profilok nagy része kamu, amelyik meg nem, azzal sem nagyon mész semmire. A valódi nők zömmel egótuningnak vagy unaloműzésnek használják az ilyesmit, vagy lelki sérültek, vagy a csillagos egekben vannak az igényeik. Kapásból elvárják, hogy egyedi és frappáns levéllel kezdj, kápráztasd el őket, de persze jó eséllyel még csak válaszolni sem fognak (mert hogy nekik nincs idejük és energiájuk válaszolgatni, de persze a nők sírnak, hogy az üzenetek 99%-át azonnal a kukába is dobhatják, szóval marha nehéz feladat lehet arra az 1%-ra válaszolni...). Az adatlapok nincsenek normálisan kitöltve, semmilyen fogódzót sem adnak ahhoz, hogy valahonnan el tudd kezdeni a beszélgetést, némelyiknek még normális képei sincsenek fenn, előfizetni sem nagyon akarnak semmire, de azért neked kötelességed mindent tökéletesen csinálni. Az igényeik is az eget verdesik, ma már egy átlagos nő is elhiszi magáról, hogy neki alanyi jogon jár Mr. Perfect, a jópasiknál csorgatják a nyálukat.

Nekem is volt mindenféle tapasztalatom, pl. az egyik csajról kiderült, hogy onlyfansos rybanc, illetve több olyan is volt, akit megjelöltem, visszajelölt, de beszélgetni már nem akart. Megesett, hogy írtam egy elvált anyukának, de még arra sem méltatott, hogy visszaírjon, csak egy rendszerüzenet jött, hogy "X. Y. nem akar veled beszélgetni", akkor meg forduljon fel ott, ahol van. De vannak olyan kedvenceim is, akinek csak egy nagy fej a profilképük, az egész képet befedi a fejük, szóval olyan 100 kiló körül lehetnek. Na, az ilyenek is előszeretettel találnak meg engem, amikor én 60 kiló vagyok a 178 centimhez. Meg amikor 8 osztályt végzettek jelölgetnek meg... Nem topmodellekre vágynék, de hogy még az átlagos nőknél sincs semmi esélyem, ez eléggé elkeserítő.

2022. júl. 31. 21:22
 13/29 anonim válasza:
12-es! Szomorúan olvastam az eseteidet. Én is haszonló cipőben játok veled. Ha lehetne itt pontozni a válaszokat a nők már tuti 30% alá pontoztak volna. Engem is szeretnek lepontozni 20% de 0%-ra is hiszen mi leírjuk az igazságot és te vagy rá az élő példa 12-es válaszoló hogy nem csak mi velünk férfiakkal van gond társkeresőn és nem csak nekünk vannak igényeink. Azért te a 178 cm 60 kg-al alig találsz párt akkor én a 170 cm 80 kg-al mit mondjak? Nekem még kilátástalanabb a helyzetem. Mondjuk nekem is alig írnak vissza a nők, nehezükre esik az ismerkedés és a kommunikáció de ha a barátnőjükkel vagy valamelyik férfi ismerőseikkel már tudnak folyamatosan órákat beszélgetni, ez a furcsa. Minden esetre sajnállak téged ha rajtam múlna egy zöld pipát nyomnék a válaszodra de vellem ellenben a csajok 90%-a meg egy piros X-et!
2022. aug. 1. 15:06
 14/29 anonim válasza:
Vagy lehet attól félnek a nők az online ismerkedés miatt hogy bárki lehet a profil mögött, de könyörgöm! Ha ott van pl: Badoo vagy Tindernél a kék pipa hogy igazolt profil és ha az adatlap ha nem is 100% de 80%-an ki van töltve akkor nyugodtan írhatnának. Igazolt profil esetében tutira nem egy pedofillal vagy egy szex éhes 30-40 éves alkoholista és agresszív segédmunkással vagy kőművessel fognak beszélgetni kamu profil mögött, de ugye a nőknek mindig vannak kifogásaik mindenre, meg lehetnek igényeik, de mi férfiak kussoljunk!
2022. aug. 1. 15:10
 15/29 anonim válasza:
13 & 14, nem veletek van gond. Badoo-n és Tinder-en pofára megy az egész. Válogatnak a nők, mert megtehetik. Egy igényes, értelmes nő vagy nem használja ezeket az alkalmazásokat, vagy pár nap alatt talál magának valakit aztán törli magát. A maradék meg vár a hercegre fehér lovon. Ne csüggedj, mert úgy se fogják megtalálni azt... mert egy olyan férfi, aki megteheti, hogy válogasson az úgyse akarna többet egy 30+ nőtől a szexnél (nem pláne, ha már van gyereke a nőnek). Aztán ezek a nők majd sírnak, hogy hol vannak az értelmes férfiak? Minden férfi egy disznó! Ezek a nők a saját sírjukat ássák. Összefekszenek a top kategóriás férfiakkal abban a reményben, hogy megváltoztatják őket, de nem. Elszáll felettük az idő. A jó hír pedig az, hogy akadnak normális nők, de offline sokkal könnyebb olyat találni.
2022. aug. 1. 16:02
 16/29 anonim válasza:
15-ös! Sírnak a nők szidják a férfiakat miközben szerintük a ferfiak a nőgyűlölőek. Akkor jól gondoltam hogy férfigyűlölő nők is vannak. Hoppá!
2022. aug. 1. 16:46
 17/29 anonim válasza:
Újabb tapasztalatok: Badoo-n, illetve Fb társkeresőn megjelöltem pár nőt, normális külsejűeket (természetesen azóta sem jelölt vissza egy sem). Letettem a telefont, két másodperc múlva pittyegett egyet. Nézem, értesítés a Badoo-tól, hogy valaki rám szavazott. Rámegyek az adatlapjára, hát egy nem túl dekoratív cigány csaj volt. Kínomban majdnem felröhögtem, hogy tényleg csak ennyit érnék? Nem kimondottan ronda, tanult emberként ennyire esélytelen vagyok még az átlagos nőknél is? A 12-es voltam.
2022. aug. 2. 20:04
 18/29 anonim válasza:

De most komolyan, mit érnél egy ilyen Badoo-n vagy FB Társkeresőn kifogott nővel? Mennyi az esélye annak, hogy neked is tetszik meg te is tetszel neki, értelmes is és amint kapcsolatba bonyolódtok törli magát az app(ok)-ról? Nem fogja hiányolni ahogy sok férfi csapja neki a szelet nap mint nap? Még ha szimpatikusak is vagytok egymásnak és jól elbeszélgettek, és netán mond valami nem szimpatikus dolgot amitől elmegy a kedved..... az ő világa nem fog összedőlni, mert ott van neki másik 100 üzenet másik 100 pancsertől. Másnapra már el is felejti, hogy létezel.

Ha azt mondom, hogy én találtam társkeresőkön KÍVÜL egy olyan nőt, aki szeretnivaló, nem csúnya, normális értékrendekkel rendelkezik, társkereső appot még véletlen se használna, felnéz rám és tisztel és az összes szexuális vágyam, fantáziámat megvalósítja, amire csak gondolni tudok, akkor elhinnéd? Mert létezik ilyen és kívánom, hogy minden rendes férfi megtapasztalhassa ezt. Viszont ilyen nőt képes társkeresőn tuti nem fogsz találni.

2022. aug. 2. 21:27
 19/29 anonim válasza:

17-es! Nem a te külsőddel van a baj hanem a nők magas igényeikkel és elvárásaikkal. Olyan nők akiket te sziveztél náluk az átlagos pasi kb már itt fog kezdődni.

[link]

[link]

[link]

Átlagos nők is már ilyenekre vágynak kinézetileg pedig ezek közül Brad Pitt még nem is volt akkor ő már az átlagfeletti nők pasija? Mondom mégegyszer nem veled meg velem van a gond. Mi is válogatunk csak nem ilyen extrém üzemmódban. Az a cigány csaj meg úgy volt vele hogy bármi alapon csak legyen valakije neki mindegy ahogy a túlsúlyos nőknek, ők mindenkit visszasziveznek.

2022. aug. 3. 16:12
 20/29 anonim válasza:
18-asnak igaza van! Élőben lehet legjobban megismerkedni a nőkkel ha tudsz beszélni azaz helyesen kommunikálni. Ott a nő alkalmasabbak az ismerkedésre ezeken az oldalakon inkább egót tuningolnak csak meg a barátnőiket kábítják azzal hogy mennyire kelendő hogy 100 pasi ír neki miközben ő ezt csak statisztikának és menősködésnek használja, komoly szándékai nagyon kevesek vannak csak.
2022. aug. 3. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!