Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy keltem fel az érdeklődésé...

Baromfitenyeszto44 kérdése:

Hogy keltem fel az érdeklődését, hogy többet akarjon velem lenni?

Figyelt kérdés

Van egy lány (30) akivel én (28) megismerkedtem, neten minden nap beszélünk egy keveset, néhányszor már találkoztunk is.

Amikor találkozunk mindketten jól érezzük magunkat, viszont a lány nem tudja eldonteni hogy mit akar tőlem.

Engem annyira megfogott hogy a második tali után bemutattam volna otthon, ő viszont sokkal megfontoltabb nálam.

Inkább a barátnőivel találkozik mint velem, vagy ha valamit megbeszéltünk akkor azt volt hogy lemondta mert a barátnőivel ment máshova.

Tudnátok tippet adni, hogy mivel tudnám ezt a helyzetet a magam javára fordítani, hogy ő is annyira vágyjon rám, mint ahogy én ő rá?

Köszi!

2022. júl. 11. 09:58
 1/6 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy ha az első benyomás nem járt sikerrel, akkor van még ennek sok értelme. Lehet emberileg javítani a képen, de ha a szexuális vonzalom nem volt meg eddig, akkor aligha lesz már meg.

Szerintem ő már eldöntötte, mit szeretne tőled.

2022. júl. 11. 11:09
 2/6 anonim válasza:
Úgy látom nem akar tőled semmit, nem véletlenül kerüli a társaságod, inkább barátnők, stb. Engedd el. Olyan csajt keress, aki szintén veled szeretné tölteni az időt, nem kifogásokat keres.
2022. júl. 11. 12:17
 3/6 anonim válasza:
Úristen, nem veszed észre....
2022. júl. 11. 12:25
 4/6 anonim válasza:

Valószínű csak azért nem ráz le eggyértelműen mert nem akar megbántani

De nem akar tőled semmit

2022. júl. 11. 12:42
 5/6 anonim válasza:
Ez a lemondásos dolog általában a hagyj már békén kategória. :(
2022. júl. 11. 15:35
 6/6 anonim válasza:
Hogy keltsem fel - így. De a kérdésre válaszolva: legfontosabb, hogy hasonló legyen az érdeklődési körötök, és akkor van miről beszélgetni.De akinek ezt meg kell kérdezni, az régen rossz.
2022. júl. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!