Hogy keltem fel az érdeklődését, hogy többet akarjon velem lenni?
Van egy lány (30) akivel én (28) megismerkedtem, neten minden nap beszélünk egy keveset, néhányszor már találkoztunk is.
Amikor találkozunk mindketten jól érezzük magunkat, viszont a lány nem tudja eldonteni hogy mit akar tőlem.
Engem annyira megfogott hogy a második tali után bemutattam volna otthon, ő viszont sokkal megfontoltabb nálam.
Inkább a barátnőivel találkozik mint velem, vagy ha valamit megbeszéltünk akkor azt volt hogy lemondta mert a barátnőivel ment máshova.
Tudnátok tippet adni, hogy mivel tudnám ezt a helyzetet a magam javára fordítani, hogy ő is annyira vágyjon rám, mint ahogy én ő rá?
Köszi!
Nem hiszem, hogy ha az első benyomás nem járt sikerrel, akkor van még ennek sok értelme. Lehet emberileg javítani a képen, de ha a szexuális vonzalom nem volt meg eddig, akkor aligha lesz már meg.
Szerintem ő már eldöntötte, mit szeretne tőled.
Valószínű csak azért nem ráz le eggyértelműen mert nem akar megbántani
De nem akar tőled semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!