Lányok, valakinek innen felkeltettem az érdeklődését? 27/f
Magamról:
Külsőre: 175 cm, 70kg vagyok. Átlagos testalkattal rendelkezem, na jó van egy kis pocakom, de tervezek ezen változtatni. Szőke hajjal, kék szemekkel rendelkezem. Szemüveges vagyok.
Belsőre: Kissé introvertált vagyok, nem szeretek tárasság középpontjába lenni, sokszor elvagyok magammal. Illetve idegen emberkék társaságában, kell egy kis idő mire oldódni tudok. Segítőkész jó lelkűnek tartom magam, azaz ismerőseimnek ott segítek ahol tudok.(sok szór a jószívűségemre rapácsálok). Szeretek olvasni, filmeket nézni, illetve sétálgatni, videójátékokkal játszani és van egy 3d nyomtatóm, azzal szoktam időnként nyomtattatni. Nem dohányzom és az alkohol is távol áll tőlem(egészségi okokból).
Ezt a kis szedett-vedett bemutatkozást itt le is zárnám. :)
Amennyiben a kérdésemre a válaszod igen, akkor abban az esetben kérlek írjál privátot! Hasonló ki szöveggel. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!