Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit kezdjek a kishitűségemmel?

Mit kezdjek a kishitűségemmel?

Figyelt kérdés
Komolyan jelentkező még nem volt, de ha oda kerül a sor, hogy szemezés esetleg valaki figyelmes velem, akkor nem merem elhinni, hogy ezt esetleg kezdeményezés gyanánt csinálhatja, mindig betudom annak, hogy milyen kedves és segítőkész. Persze az esetek többségében biztos ez van, de valahogy sosem merem elhinni, hogy én is érdekelhetek valakit. Adnátok tanácsokat, hogy hogy lehetne ezen a gondolkodáson változtatni vagy mire érdemes figyelni, ami tuti jel lehet?

2022. jún. 30. 15:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Komolyabb*
2022. jún. 30. 15:49
 2/13 anonim válasza:
miért gondolod hogy kishitű lennél? csaj vagy fiú vagy? hány éves? :)
2022. jún. 30. 15:59
 3/13 anonim válasza:

Szerintem az ország nagy része nyaral, azért nem ír senki. (Gondoltam, megnyitom a sort, hátha mégis idetéved pár ember...)

Kicsit bonyolultan fogalmaztál és többszöri nekirugaszkodásra sem tudom elképzelni a felvázolt helyzetet.

Egy kicsit más szavakkal átfogalmazva esetleg? :)

2022. jún. 30. 16:00
 4/13 anonim válasza:

Na, jött közben egy válasz.

Akkor mégsem annyira elveszett ez a topic...

2022. jún. 30. 16:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Teljesen érthetően írtam le szerintem, ettől egyszerűbben nem tudom leírni a lényeget, sajnálom.
2022. jún. 30. 16:08
 6/13 anonim válasza:
kezdj el alkalmizni.
2022. jún. 30. 16:27
 7/13 anonim válasza:

Semmit. ÉLJ!

Minél többet tapasztalsz, annál jobban rájössz majd, hogy csak az idődet pazarlod bármiféle kishitűséggel.

Sikerélmények kellenek, tehát azt kell csinálnod, amiben jó vagy vagy ki kell derítened, hogy miben vagy jó, aztán csinálni, ráerősíteni és naponta elmondani magadnak a tükörben, hogy mi rajtad a szép.

2022. jún. 30. 16:28
 8/13 anonim válasza:
Legyen az a hipotézised, hogy valóban azért csinálja, és mosolyogj vissza rá, aztán felejtsd el. A lényeg, hogy reagálj pozitívan, hidd el, de ne várj el semmit. Aztán ha jó a hipotézised, akkor úgyis ki fog derülni. ;) Addig pedig, ne agyalj rajta.
2022. jún. 30. 20:46
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Ez szuper ötlet, köszi!

2022. jún. 30. 21:09
 10/13 anonim válasza:

#8 vagyok.

Szívesen. Nekem ez segített. :)

2022. jún. 30. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!