Egy cuki fiút keresek, van kedved ismerkedni? <3
Sziasztok!
Barátot szeretnék keresni, akivel megértjük és szeretjük egymást!
Én 16 éves, Budapesten élő lány vagyok. Sok minden érdekel, és nagyon elfogadó vagyok bármivel kapcsolatban. Ha ez fontos lenne kb. 160 cm vagyok, barna hajam, zöld szemem és átlagos testalkatom van. Öltözködés szerint változatos és különleges stílusom van (sokkszor keverem a darc&light academyt).
Rólad annyit, hogy ne légy sokkal idősebb, a legjobb, ha gimis vagy és legyél Budapesti! Plusz pont, ha megegyezik valamennyire a zenei ízlésünk (az enyém alternative rock/indie). Imádnám, ha szeretnél olvasni, sorozatokat nézni, átbeszélni különböző témákat. A külsőd mindegy, viszont azt szeretném ha neked is jó stílusod lenne.
Én nagyon törődő és ragaszkodó vagyok, szeretnék sok időt tölteni veled (persze csak amennyi neked is komfortos).
Írj nyugodtan, ha szimpatikus vagyok! :)
Kedves #40-es ha egy meleget annak hívsz, amit te leírtál saját magadat írod le vele előtte. Tekinve, hogy a mai világban ez egy elég sértő szó, és szinte mindenki bántásként veszi.
Másrészt nem is épp egy szakszó, csak kb. káromkodás.
#40 ezt a viselkedést nem soroltam fel amit most is csinálsz #39-el együtt.
Ha egy szóval kellene kifejeznem a "fotelfilozófus"-t mondanám rá.
Például amikor ilyen rettentő lekezelő módon elkezdi valaki a szavak jelentését magyarázni és a stilisztikai meglátásait kinyilvánítani a másiknak rettentő kioktató stílusban.
Ismerem az anyanyelvemet és jól használtam a "visszaélés" kifejezését. Viszont a kérdezővel ellentétesen te nem értetted és bele kötöttek gunyolódva de a kérdező kérdésére nem válaszoltál.
Ha azon az oldalon amiken kérdéseket tesznek fel te nem a kérdésekre válaszolsz akkor tulajdonképpen mit is keresel itt? Az biztos hogy nem a segítő szándék vezérel. Nyilván költői kérdésnek tettem fel.
Miért kéne általános kommunikációban szakszavakat használni?
Becsületsértés? Mert tényt közöltem? Eltorzult egy korcs világ ez.
#42 köszönöm!
#43 mert valaminek meg van a neve (jelen esetben a meleg szó), és ezzel tiszteled a másikat, hogy nem "b*zizod" le.
Kérdező, egyetértek a tegnap 23:14-as hozzászólásoddal, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem azt írtad ki a kérdésedben? Meleg stb. fiúkkal barátkoznál, és nem cukikkal.
A másik gondolatom, csak egy helyesírási észrvevétel: a magyar nyelvben szex, és nem sex, szexuális, és nem sexuális stb.
Amúgy nagyon kedves és értelmes lehetsz.
Kedves előző!
Nem melegekkel szeretnék ismerkedni, hanem egy fiúval párkapcsolatot. Az, hogy valaki softboy egy stílust, egy aestheticet takar, nem pedig az illető szexualitását.
Én csak megbotránkoztam azon, hogy az egyik kommentelő nem hajlandó tisztelni a melegeket, ezért megvédtem őket a saját álláspontommal.
A helyesírásossal teljesen egyetértek és tisztában is vagyok vele. Csupán ezeket a szavakat én leginkább angolul használom, így az jön a kezemre legtöbbször.
Köszi, az utolsó mondatod! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!