Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy cuki fiút keresek, van...

Egy cuki fiút keresek, van kedved ismerkedni? <3

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátot szeretnék keresni, akivel megértjük és szeretjük egymást!

Én 16 éves, Budapesten élő lány vagyok. Sok minden érdekel, és nagyon elfogadó vagyok bármivel kapcsolatban. Ha ez fontos lenne kb. 160 cm vagyok, barna hajam, zöld szemem és átlagos testalkatom van. Öltözködés szerint változatos és különleges stílusom van (sokkszor keverem a darc&light academyt).

Rólad annyit, hogy ne légy sokkal idősebb, a legjobb, ha gimis vagy és legyél Budapesti! Plusz pont, ha megegyezik valamennyire a zenei ízlésünk (az enyém alternative rock/indie). Imádnám, ha szeretnél olvasni, sorozatokat nézni, átbeszélni különböző témákat. A külsőd mindegy, viszont azt szeretném ha neked is jó stílusod lenne.

Én nagyon törődő és ragaszkodó vagyok, szeretnék sok időt tölteni veled (persze csak amennyi neked is komfortos).

Írj nyugodtan, ha szimpatikus vagyok! :)

2022. jún. 23. 21:34
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
#30 okés, én elfogadom a véleményed, és lehet, hogy a legtöbb fiúra ez igaz is, de a kérdésem #-ei közt ott van, hogy "softboy" (alapvetően ez egy aesthetic neve), ami annyit tesz, hogy aranyos, cuki, jó stílusú fiúk.
2022. jún. 25. 10:56
 32/48 anonim válasza:

ne magyarázd meg a semmit

miért nem lehet fiú fiúval ismerkedni?

nő az nő, férfi az férfi

nem b*ziskodunk

2022. jún. 25. 11:05
 33/48 A kérdező kommentje:

Sajnálom, nekem nem jönnek be a tipikus férfiak, nem is véletlenül... Márészt örülnék, ha nem szólnál bele, hogy mégis milyen emberrel ismerkedek.

Nem értem miért ez a bunkózás, amikor csak egy teljesen normális kérdést tettem fel, és ha te nem ilyen típusú férfi vagy, csak simán hagyd és menj tovább, ahelyett, hogy megmondanád nekem kik tettszenek.

Köszönöm!

U.i.: boldog pride hónapot a cisz heteró, ítélkező, fehér férfi szemékyednek. :P

2022. jún. 25. 11:11
 34/48 anonim válasza:

Nagyon nagyon nagyon szeretlek. Csodálatos vagy! 16-19 éves koromban meg is próbáltam volna veled és imádtalak volna. A jóság minden. A szeretet minden. Az érzelem minden! Annyira szeretlek... Látom, ahogy bújik ki belőled a fény, ahogy sebesen fejlődsz, ahogy növekszik a szeretet, ahogy jobban önmagad leszel.

[link]

Awekaning the stranger in your soul.

From the shadow to the deepest meaning.

Let's dive and never hit the ceiling.

Örökké imádlak, drága húgom!

2022. jún. 25. 11:20
 35/48 anonim válasza:

Őszintén a gyakori nem jó platform ismerkedésre pláne nem tiniknek.

Értem én, hogy zavarnak a bunkó válaszok de itt erre lehet számítani sajnos, úgyhogy ezen ne lepődj meg. Ez egy nyílt fórum és szabad véleménynyilvánítás van (sajnos ezzel visszaélnek).

Szerintem ne itt ismerkedj.

2022. jún. 25. 11:31
 36/48 A kérdező kommentje:
#35 igen, igazad van. :(
2022. jún. 25. 11:37
 37/48 anonim válasza:
#35 hogy lehet visszaélni azzal, hogy szabad véleménnyilvánítás van? Felvállalják a veleményület vagy mi? Xdd
2022. jún. 25. 12:09
 38/48 anonim válasza:

#37 mások sértegetésére, savazására gondoltam. Arra, hogy valaki feltesz egy kérdést amire nem válasz jön hanem kis híján online zaklatás.

Mindenki ida akar mondani egy "vicceset" vagy éppen a leírtakba köt bele mint ahogy most te is tetted.

2022. jún. 25. 12:35
 39/48 anonim válasza:
Nem szoktam másokba belekötni, viszont egy dolgot tegyünk helyre. A rágalmazást és becsületsértést törvény bünteti Btk-ban meg lehet keresni és akkor nem lesz hamis információ senkiben. A szabad véleménynyilvánítás bizonyos keretek közt létezhet csak. Például, ha valaki leírja valakinek itt válaszban, hogy “b*zi” az nem véleménynyílvánítás hanem becsületsértés. Ha ugyanez történik 2 ember közt privátban az rágalmazás. Más helyzet van a közszereplők esetében, de gondolom itt egyikünk sem az.
2022. jún. 25. 15:11
 40/48 anonim válasza:

#38 mostmár világos, hogy így gondoltad, csak nem ezt írtad, ezért kötöttem bele :D

#39 egyrészt: ki fogja azt nézni, hogy törvényt sértesz-e, egy online fórumon? Másrészt: ha valakit leb*ziznak, akkor az csak abban az esetben becsületsértés, ha az érintett sértésnek veszi. Ha egy meleget leb*zizol akkor egy tényt közöltél, nem sérted senki becsületét. Az már más kérdés, hogy van aki ezt pejoratív értelemben mondja/veszi. Az már a saját hülyesége.

2022. jún. 25. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!