Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 20-on éves fiatal srác vagyok....

20-on éves fiatal srác vagyok.Visszajelzések alapján jóképű,nagyon vicces.Anyagilag sikeres,fizikailag erős vagyok és az önbizalmam is rendben van.Viszont van 1 dolog az életemben amit nem tudok leküzdeni mégpedig a kis pénisz méretem.?

Figyelt kérdés

11-12 cm hosszu 4 cm vastag.Tudom most lesznek akik leírják hogy nem a méret a lényeg és akik szerint kicsi.Ezen változtatni nemtudok ezt már felfogtam de mégis szorongok tőle és meghátrálok a kapcsolattól.Kérdésem igazábol nőkhöz mit tennél ha a srác bejön randizgatok szinpatikus..és mikor odakerülne a sor szembesülnél hogy...Férfi társaimhoz pedig akiket a jóisten ilyen s hasonló szerszámmal áldott meg hogyan tudtatok túllépni,kizárni a fejetekből a gondolatokat?

Azt hozzátenném hogy nem iszom/discózom,nagyon romantikus alkat vagyok és szűz(mindig kihátráltam)

Csak őszintén

2022. jún. 15. 11:38
1 2 3
 21/28 Camorri válasza:

#10 12:59

Én úgy olvastam hogy az európai átlag 14,4 nél van egy ha jól emlékszem 2016os felmérés alapján (kb fél éve olvastam amikor elkezdett zavarni a méretem).

Az átlag meg ugye nem egy intervallum, hanem egy konkrét szám, így vagy kevesebb vagy egyenlő vagy több lehet.

De azt is elfogadom, ha rosszul tudtam. Már nem bír érdekelni a dolog, egyszerűen elfogadtam hogy ez van.

2022. jún. 15. 17:22
 22/28 anonim válasza:
Én meg vagyok békélve a 16-osommal, és még mástól se hallottam panaszt rá. De kérdező, tényleg semmi gond nincs a tiéddel. Azt tudnod kell, hogy a g pont messze nincs olyan mélyen, így még ha 5 centis lenne is simán ki tudnál egy lányt elégíteni. Szóval légy rá büszke, nem ezen múlik, hogy ki egy igazi férfi. Egy igazi férfi az, akin nem is látni, hogy segít mindenkinek, mert úgymond a háttérbe áll, nem pedig tetteti mekkora alfahím.
2022. jún. 15. 21:59
 23/28 anonim válasza:

Utolsó, te hol élsz?

Én szűk vagyok, de ilyen pici mèretű pasit max akkor tudnèk elviselni, ha szerelmes lennèk, de egy idő után nyilván vágynèk normális mèretre.

2022. jún. 16. 17:09
 24/28 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt a 11-12 centis méretre írtad?
2022. jún. 16. 17:48
 25/28 anonim válasza:
#24 Én sem értem, mert ha szűk, akkor a vastagságnak kellene őt zavarni, nem a hosszúságnak. Ha meg a 4 cm vastag nem elég neki, akkor nem hogy nem szűk, de elég tág a csajszi.
2022. jún. 16. 18:45
 26/28 anonim válasza:
Szerintem az 5 cm re értette.
2022. jún. 16. 20:42
 27/28 anonim válasza:
#23 képzeld én tanultam biológiát :D Van is haverom, akinek az átlagnál kisebb mégis tartós kapcsolatai vannak
2022. jún. 16. 21:00
 28/28 anonim válasza:

Ha jól emlékszem a G pont olyan átlag 8 centi mélyen van, tehát elérhető számodra is. Egyébként látványra lehet nem olyan imponáló mint egy 18 centis, de pl én egy hozzád hasonló méretekkel rendelkező fiúval vesztettem el és direkt örültem neki, hogy nem fájt vele.

Azóta főleg olyan pasikkal hozott össze a sors, akik 15-20 centi közt mozogtak (nem volt nálam centi) és nagyobb mérettel pl nem lehetett teljesen önfeledten kutyapózban szexelni, mert fájt ahogy nekiütközött a méhszájamnak.

Szóval ennek is megvannak az előnyei.

2022. jún. 19. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!