20-on éves fiatal srác vagyok.Visszajelzések alapján jóképű,nagyon vicces.Anyagilag sikeres,fizikailag erős vagyok és az önbizalmam is rendben van.Viszont van 1 dolog az életemben amit nem tudok leküzdeni mégpedig a kis pénisz méretem.?
11-12 cm hosszu 4 cm vastag.Tudom most lesznek akik leírják hogy nem a méret a lényeg és akik szerint kicsi.Ezen változtatni nemtudok ezt már felfogtam de mégis szorongok tőle és meghátrálok a kapcsolattól.Kérdésem igazábol nőkhöz mit tennél ha a srác bejön randizgatok szinpatikus..és mikor odakerülne a sor szembesülnél hogy...Férfi társaimhoz pedig akiket a jóisten ilyen s hasonló szerszámmal áldott meg hogyan tudtatok túllépni,kizárni a fejetekből a gondolatokat?
Azt hozzátenném hogy nem iszom/discózom,nagyon romantikus alkat vagyok és szűz(mindig kihátráltam)
Csak őszintén
11-es.Hál isten ezzel nincs gond
Köszönöm egyébként azoknak akik tényleg öszintén megosztják a tapasztalataikat
Van olyan prosti aki vállal első alkalmasokat is. Kedves meg minden. Legalábbis ezt írja. A valóság nem tudom milyen. Lehet csak a vevő körét akarja bővíteni.
Ha van bátorságod fizetőshöz menni akkor jó.
Mint te is mondtad, ez egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni, és szerintem pont ezért nem számít annyira.
Nyilván egy kapcsolatban fontos, hogy jól működjön a szex, de szerintem nem ez a legfontosabb. Legalábbis én pl nem örülnék annak, ha a páromnak kifejezetten nagy lenne. Hidd el, nem minden lány van oda azért, ha egy srácnak hatalmas van.
Másrészt, ha ismerkedem, akkor először az embert ismerem meg, a személyiségét, a humorát, hogy mennyire romantikus, figyelmes, mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha pedig szeretem annyira, hogy lefeküdjek vele, akkor pont nem fogja ez letörni a lelkesedésem, ugyanúgy szeretném, ha pedig emiatt rosszul érzi magát, akkor támogatnám, segíteném azon az úton, hogy elfogadja magát. Nem vagyok én sem közel a tökéleteshez, tőle sem várom el nyilvánvalóan, és főleg nem fogom olyanért kidobni, amiről nem tehet.
Szóval fel a fejjel, szerintem sokkal többet számít, hogy egyébként szellemileg társ legyél a másiknak :)
18
16-os vagyok :) persze, egyetértek, nagyon sok minden miatt lehet nem jó a szex. eddig két partnerem volt, szerencsére mindkettővel jó volt, ettől függetlenül egy hosszabb kapcsolatban ha nem működne a szex, valószínűleg az nekem is szakító ok lenne. viszont, szerintem ha valami miatt nem is működik a szex, az nem a kisebb méret miatt van, lehet valakinek nagyobb és mégis rossz vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!