Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elsősorban hölgyekhez szól a...

Elsősorban hölgyekhez szól a kérdés, az ő válaszuk releváns ebben a konkrét esetben, korcsoporttó függetlenül. Nyilván a férfiak tapasztalatait is várom a témában. A külső fontos, vagy a belbecs tesz vonzóvá? A többi lent.

Figyelt kérdés

Egy baráti társaságban ahol a nemek aránya vegyes volt, az életkori és társadalmi megoszlás szintén, heves vita alakult ki a párkereséssel kapcsolatban.

A vita magját az képezte, hogy az ismerkedés elsősorban külsőségeken alapul, ezt követően kerül elő a személyiség kérdése. Magyarul kell az első látásra bekövetkezett vonzalom.

Én ezt vitattam, mert szerintem a személyiség és a magabiztosság többet nyom a latban. Erre kaptam meg azt, hogy nekem könnyű mert tetszem a nőknek. Nem panaszkodom, de szerintem teljesen átlagos a külsőm, a pluszt a magabiztosság és a szmélyiség hozza.

Itt a kérdés!

Hölgyek, privátban küldök fotókat aki szeretné, és szeretném ha elmondanátok, hogy a pusztán külsőm alapján, nyilván elvben, nyitottabban állnátok e hozzám az átlaghoz képest?

Nagyon kíváncsi vagyok. Magamról, 36éves, 185 centis, 85 kilós átlagos srác vagyok. A férfiak tapasztalatait kommentben várom.

Játék indul!

#ismerkedés #párkapcsolat #fontos a külső #mi tetszik a nőknek
2022. jún. 8. 19:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ahogy kiderült számomra az igazság valahol félúton van. Körülbelül 10 hölgy válasza alapján valahová az átlag fölé helyeztek kicsivel. A konklúzió talán, hogy a külső is fontos, de sokaknak nagyon helyesen a személyiség is legalább ugyan annyit nyom a latban. Tehát a végszó uraim, legyünk ápoltak, sportoljunk néha kicsit, olvassunk, nevessünk, legyünk Önmagunk. A lényeg majdnem lemaradt, a magabiztosság fél siker. Mit veszíthetsz?

2022. jún. 9. 06:07
 22/26 anonim válasza:

A válasz egyszerű: A személyiség sokkal fontosabb! A probléma: Ezt egy ismeretlennél nem látom, csak a külsőségeket. Ezért is nem ismerkedem soha idegenekkel, csak baráti körben. Ott már nem először találkozunk, tudom hogy viselkedik amikor nem nekem akar tetszeni, sokkal reálisabb kép van róla.

21L

2022. jún. 9. 08:51
 23/26 anonim válasza:
Nekem is külhetsz kèpet.
2022. jún. 9. 16:32
 24/26 anonim válasza:
Én is szívesen mondok véleményt
2022. jún. 9. 17:34
 25/26 A kérdező kommentje:
Már megkaptam a választ. köszönöm.
2022. jún. 9. 20:21
 26/26 anonim válasza:
Valamennyire számít a külső, mert ha valakit kifejezetten rondának találok, vagy vannak olyan vonásai, ami taszít, nem tartom férfiasnak, stb. akkor nyilván nem akarom semennyire megismerni. Viszont szerintem nincs különbség, az átlagos, semleges vagy nagyon vonzó pasi között. Mindegyikkel ugyanúgy kezdek beszélgetni és ugyanazt várom tőle. Sokszor előfordul, hogy egy kevésbé helyes pasinál nagyon lelkes leszek, mert annyira szimpatikus, ahogy az is, hogy egy helyes pasinál, bár kezdetben jobban reménykedek, de hamar elfogy a lelkesedés, mert nem tetszik a személyisége. Szóval nincs előnye egy számomra jóképű férfinak, mert ez önmagában semmit nem számít, ha nincs mögötte, amit igazán keresek.
2022. jún. 23. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!