Elsősorban hölgyekhez szól a kérdés, az ő válaszuk releváns ebben a konkrét esetben, korcsoporttó függetlenül. Nyilván a férfiak tapasztalatait is várom a témában. A külső fontos, vagy a belbecs tesz vonzóvá? A többi lent.
Egy baráti társaságban ahol a nemek aránya vegyes volt, az életkori és társadalmi megoszlás szintén, heves vita alakult ki a párkereséssel kapcsolatban.
A vita magját az képezte, hogy az ismerkedés elsősorban külsőségeken alapul, ezt követően kerül elő a személyiség kérdése. Magyarul kell az első látásra bekövetkezett vonzalom.
Én ezt vitattam, mert szerintem a személyiség és a magabiztosság többet nyom a latban. Erre kaptam meg azt, hogy nekem könnyű mert tetszem a nőknek. Nem panaszkodom, de szerintem teljesen átlagos a külsőm, a pluszt a magabiztosság és a szmélyiség hozza.
Itt a kérdés!
Hölgyek, privátban küldök fotókat aki szeretné, és szeretném ha elmondanátok, hogy a pusztán külsőm alapján, nyilván elvben, nyitottabban állnátok e hozzám az átlaghoz képest?
Nagyon kíváncsi vagyok. Magamról, 36éves, 185 centis, 85 kilós átlagos srác vagyok. A férfiak tapasztalatait kommentben várom.
Játék indul!
Köszönöm a válaszokat.
Ahogy kiderült számomra az igazság valahol félúton van. Körülbelül 10 hölgy válasza alapján valahová az átlag fölé helyeztek kicsivel. A konklúzió talán, hogy a külső is fontos, de sokaknak nagyon helyesen a személyiség is legalább ugyan annyit nyom a latban. Tehát a végszó uraim, legyünk ápoltak, sportoljunk néha kicsit, olvassunk, nevessünk, legyünk Önmagunk. A lényeg majdnem lemaradt, a magabiztosság fél siker. Mit veszíthetsz?
A válasz egyszerű: A személyiség sokkal fontosabb! A probléma: Ezt egy ismeretlennél nem látom, csak a külsőségeket. Ezért is nem ismerkedem soha idegenekkel, csak baráti körben. Ott már nem először találkozunk, tudom hogy viselkedik amikor nem nekem akar tetszeni, sokkal reálisabb kép van róla.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!