Elsősorban hölgyekhez szól a kérdés, az ő válaszuk releváns ebben a konkrét esetben, korcsoporttó függetlenül. Nyilván a férfiak tapasztalatait is várom a témában. A külső fontos, vagy a belbecs tesz vonzóvá? A többi lent.
Egy baráti társaságban ahol a nemek aránya vegyes volt, az életkori és társadalmi megoszlás szintén, heves vita alakult ki a párkereséssel kapcsolatban.
A vita magját az képezte, hogy az ismerkedés elsősorban külsőségeken alapul, ezt követően kerül elő a személyiség kérdése. Magyarul kell az első látásra bekövetkezett vonzalom.
Én ezt vitattam, mert szerintem a személyiség és a magabiztosság többet nyom a latban. Erre kaptam meg azt, hogy nekem könnyű mert tetszem a nőknek. Nem panaszkodom, de szerintem teljesen átlagos a külsőm, a pluszt a magabiztosság és a szmélyiség hozza.
Itt a kérdés!
Hölgyek, privátban küldök fotókat aki szeretné, és szeretném ha elmondanátok, hogy a pusztán külsőm alapján, nyilván elvben, nyitottabban állnátok e hozzám az átlaghoz képest?
Nagyon kíváncsi vagyok. Magamról, 36éves, 185 centis, 85 kilós átlagos srác vagyok. A férfiak tapasztalatait kommentben várom.
Játék indul!
Szóval, ha jól értem most a "tetszem a nőknek" ,illetve a "átlaghoz képest nyitottabban állnának hozzám" megállapítások valóságtartalmát szeretnéd igazolni?
-
Hogy a kérdésre válaszoljak,ismered a mondást: "a külső megfog, a belső megtart", ennél jobbat én sem tudok kitalálni.
Küldhetsz nekem is képet, de csak akkor ha nem gond ha őszinte leszek
33/N
13- as vagyok.
Megkaptam a képeket, köszönöm.
Őszinte leszek. Ha egy partin találkozunk, és tegyük fel, még beszélgetnénk is, nem fordulnék el, mert elsőre kellemes benyomást mutatsz. Természetesen minden nő elsőre a külsőt nézi, sőt az általa fontos dolgot nézi meg először. pL. Van aki a férfi fenekét nézi ( igen, mi nők is megnézzük a férfiak fenekét, combját) Én nekem az első amit észreveszek az a szemek. Ha tetszik a férfi szeme, akkor nézem tovább, hogy vonzónak látom vagy csak jóképűnek. Nem elég az ha valaki jóképű. Kell, hogy legyen valami amitől a nők kicsit beindulnak akár tudatalatt is. Mint írtam elsőre kellemes benyomást tennél, de nincs semmi ami vonzana. Inkább az jutna eszembe, hogy " kellemes srác, talán jól el lehet vele dumálni, esetleg haverok, barátok is lehetünk." Lehet a kopasz barátod akinek mondjuk mackós testalkata van, de hatalmas humora, és csodásak a szemei, jobban vonz majd"
Azt hiszem meg is adtam a kérdésedre a választ. Minden nőnek számít a külső egy kis ideig. De utána már inkább azok a jellemek, tulajdonságok amitől mi nők fontosnak tartunk. Nekem nagyon fontos a humor, az őszinteség, és az, hogy okos legyen az a férfi. Külső? Nos ha egy nő szerelmes akkor Quasimodo is a világ legszebb pasija lesz.
33/N
Ha interneten ismerkedsz akkor a kinezet az elsodleges mert csak kepet latnak rolad. Aztan szemelyes talalkozaskor mar azt is figyelembe veszik hogyan viselkedsz, magabiztos vagy e, humorod van e, inteligens vagy e, stb.
Ha szemelyesen ismerkedsz akkor a belso akar jobban is szamithat mint a kulso. Sok olyan ferfi van aki nem egy adonisz de magabiztos, sok baratna van, nepszeru, vicces es ez tetszik a noknek. Pl ha van egy nagy tarsasag es onnan megtetszik egy lany, akkor lehet ad eselyt, sot vonzodik is hozzad amiert olyan jo a kiallasod, magabiztossagod, humorod, stb, a kinezeted ilyenkor masodlagos.
En talalkoztam mar internetrol olyan csajjal aki korabbrol latasbol ismert, latott tobbszor a buszon mikor mentunk iskolaba. Viszont a randi nem volt valami sikeres es szerintem ez az miatt volt mert nem voltam neki szimpatikus belsoleg. A kulsomet latta mert eloben, mondta hogy emlekezett ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!