Vannak itt olyan nők, akiknek bejönnek a feminin pasik?
32: "De ha nőt akarok, nőt szerzek. Ha férfit, férfit."
Ha nem vagyok férfi, akkor mi vagyok?
De itt senki nem rólad beszél, ez egy általános kijelentés, hogy ha nőt akar, nőt szerez, ha férfit, akkor meg férfit, közteset nem akar.
Rólad nem volt szó az általános kijelentésben.
"Ha nem vagyok férfi, akkor mi vagyok?"
Szerencsétlen
20#
A pontozás az oldal talán legrosszabb része, mivel bizonyos esetekben szektás viselkedést eredményezhet. Részben emiatt még nagyobb pöcegödör pl. a reddit.
34
"De itt senki nem rólad beszél, ez egy általános kijelentés, hogy ha nőt akar, nőt szerez, ha férfit, akkor meg férfit, közteset nem akar."
Ez persze vonatkozhat nőkre is, hogy nőként nőt akar vagy férfiakra is, hogy férfiként férfit akar, gondolom te is így gondoltad.
Hát nagy meglepetésemre van, aki közteset akar. Hüm. Semmi okát nem látom, nem értem, hogy miért van így, de nálam most így van. Lehet, hogy azért, mert én magam is valamelyest androgün vagyok. Én egyébként nő vagyok és nőként definiálom (figyelem, definiál-t mondtam, pedig mondhatnám meghatároz-nak is) magam és ez mindig is így volt.
Azt tudom, hogy 10-12 éves korom körül fedeztem fel apám "indián füzetét", amibe ő olyan 14-15 éves kora körül rajzolt indiánokat Cooper meg May regényei alapján. És ugye azok a férfiak nagyon férfiasak, de közben meg hosszú hajuk van. Itt zavarodhatott vmi össze a rendszerben. :) Mármint nálam. De lehet, hogy nem. Lehet, hogy teljesen máskor, korábban vagy később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!