Van arra esély hogy egy 40-es évei legelején járó debreceni férfi találjon egy szolid szelíd, monogám kapcsolatot kereső, gyermektelen, szintén errefelé élő, nálánál fiatalabb Hölgyet?
"Remélem hogy nem csupán önmagukat szórakoztatni kívánók üzeneteit kapom majd..."
Dehogynem. Ha egyáltalán kapsz valamit. Normálisnak tűnsz, tudsz helyesen írni, tehát semmi esélyed! :-)
"tudsz helyesen írni"
Első, nálad egy másik kérdés jelenik meg, mint az én gépemen? Elég sok vessző hiányzik ebből az irományból.
De hogy a kérdésre válaszoljak: kérdező, a helyedben nem itt próbálkoznék. Ha a netes társkeresőkkel rossz tapasztalatod van, akkor biztosíthatlak, hogy a gyakorin hatványozottan jelentkeznek ugyanazok a problémák. Engem nő létemre még csak itt próbáltak meg átverni ismerkedés ürügyén, társkeresőkön soha - pedig kipróbáltam közülük jónéhányat.
Egy szóval sem írt semmit arról, hogy egy nő ha szeret enni, akkor egy "disznó, bálna, elefánt" lenne. Már előre beleképzeltél olyasmit amiről ő egy sort sem írt.
Kevesebb az esélyed, mint ennek a kérdezőnek: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1176..
Ő hamarabb fog találni neki megfelelőt, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!