Sátánista (vagy okkultizmussal foglalkozó) nők! Valakinek lenne kedve ismerkedni?
Én nem vagyok jehovista, sőt...nemigazán értek velük egyet, mert teljesen félreértik és magyarázzák az írásokat, tanokat.
Viszont azt tényleg fontold meg hogy kinek nyitod ki a szíved. Isten megmenteni akar téged, Sátán megölni. Nem csak a tested, a lelked is. Ő a halált, fájdalmat, szomorúságot hozza neked, Isten viszont a boldogságot, fényt, szeretetet és az örök életet.
Ez tömény hazugság. A valóságból kellene informálódni, nem zsidó mesekönyvekből.
Ezzel nem állítván, hogy a Biblia ne lenne igaz, mielőtt félreértés esne. Ezt úgy értettem, hogy a valóságot.
Abba beleértve a Bibliában leírt igazságot is!
De ha anélkül néznéd is kiderülne, hogy a valóság az, hogy Isten szeret és, hogy Ő igaz.
Józsue 6:21-ben is nagyon szerette a te istened az embereket?
Mellesleg nem kértem semmilyen szektás baromságot.
A kérdés nem neked szólt, úgyhogy senki nem kérte hogy hozzászólj
Kérdező, amúgy jól állsz hozzá a dolgokhoz, mármint realista vagy, és ebben nincs semmi rossz. Nézd a valóságot. Isten ott van az orrunk előtt, csak engedd magadnak észrevenni. Nézz rá egy fára, nézz meg egy napfelkeltét, nézd meg a felhőket, állatokat, végy egy jó, mély levegőt...vagy...csak nézz bele a tükörbe...megtalálod Istent.
Minden ami a világon szép és jó az Istentől van. Minden ami rossz, az a Sátántól. Ne higgy neki, mert hazug, hazug volt a kezdetektől. Be akar csapni, és utána a rabszolgájává akar tenni, örökre. Ne hallgass rá, ne is foglalkozz vele.
Keresd Istent, ő szabadságot és megnyugvást ad. Jézus megnyitotta az utat felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!