Ajánlanátok Okkultizmus,és spiritizmus témával foglalkozó Hiteles könyveket? (Mágia, Boszorkányság, Démonok )
Figyelt kérdés
##mágia
2022. febr. 15. 11:07
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ :)
2022. febr. 15. 15:13
3/13 anonim válasza:
Harry Potter és a bölcsek köve.
4/13 A kérdező kommentje:
Remek:D Azért még várok egy normális válaszra is hátha:)
2022. febr. 15. 15:36
5/13 anonim válasza:
Úgy tapasztaltam,hogy hitelességét tekintve,Franz Bardon munkásságaival egészen sokan egyetértenek.
Gyakorlati tapasztalatot azonban korai volna megosztanom,mert még a tanulmányaim kezdetén járok.
Én ezen könyv szerint idultam el: Franz Bardon - Az Igazi Beavatás Útja.
6/13 anonim válasza:
Cornelius Agrippa könyvei az okkult filozófiáról
A Nag-Hammadi könyvtár gnosztikus kódexei
Lemegeton
Salamon Testamentuma
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget:)
2022. febr. 15. 19:28
9/13 anonim válasza:
Én eleve kizárom az okkultizmus minden formáját, a horoszkópot, a boszorkányságot, így szkeptikus vagyok az ezekkel foglalkozó "hiteles" könyvekkel szemben.
A spiritualizmust, csak mint lelkiséget fogadom el, a démonokkal szerintem túl vannak ponálva.
Ezek a könyvek olyanok, mint a fogyókúrás könyvek: igazából csak a kiadóknak hasznos. :)
10/13 anonim válasza:
A boszorkányság nagykönyve Raymond Bucklandtől nagyon érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!