Mi ez az utcán ismerkedős fétis a fiúk/férfiak körében? Miért jobb találomra hajkurászni idegeneket az utcán, mint elmenni egy szórakozóhelyre, társasági eseményre vagy beiratkozni valamilyen csoportos szabadidős tevékenységre?
A kérdés ihletője, hogy gyakran merülnek fel olyan kérdések az oldalon, hogy hogyan kell lányokat leszólítani az utcán / szeretjük-e, ha leszólítanak minket.
Valamint annak a ténye, hogy a többség - tisztelet a kivételnek - élből megsértődik és elkezd macskás öregasszony létről szóló víziókat köpködni, ha azt találják neki írni válaszban, hogy ez az udvarlási módszer nem bejövős a legtöbb lánynak.
Sok incel kérdésben is nyafognak, amiért leszólítanak lányokat az utcán, azok meg elutasítóan reagálnak vagy bunkók velük.
Tényleg érdekelne, mi ebben a pláne. Miért jobb ragaszkodni egy nem működő módszerhez és hüledezni a működésképtelenségén, mint keresni egy helyet, ahol jellegéből adódóan olyan emberek lesznek, akik sanszos, hogy nyitottak is az ismerkedésre.
Nagyjából van igaza a kérdezőnek, de egy dologban téved: szerintem, ha leszólítok valakit az utcán, az még nem udvarlás. Csak annyit jelent, hogy szimpatikusnak tűnik, és szeretném megismerni, csak egy lehetőség, nem kötelez semmire. Ha nem akar ismerkedni, foglalt, stb, már mehet is tovább.
Egyébként inkább érdemes leszólítani, legfeljebb puffog magában egy kicsit, majd elmúlik, az nem a te gondod. Jobb, mint elszalasztani a lehetőséget, hogy esetleg megismerj egy kedves, aranyos lányt, akinek később aztán tényleg udvarolhatsz is.
Én sosem mernék utcán leszólítani egy nőt, igaz máshol sem.
28/F/Incel
Mert ti nők sehol nem akartok ismerkedni! Utcán ne gyere oda, dolgom van. Buliban ne gyere oda, csak táncolni akarok. Ha ülök tök egyedül, nem csinálok semmit, nem várok senkit ne gyere oda mert éppen lélegzem.
Szóval nem értem honnan szedted azt a hülyeséget, hogy majd pont egy túrázó csoportban, ahol meg túrázni akartok, miért lennétek nyitottabbak az ismerkedésre?
Kérdező, szerintem túl sok amcsi tv sorozatot néztél. Fordítva ülsz a lovon, de ez nyilván nem a te hibád
Ha nem lennél szűz, tudnád higgadtan kezelni ezeket a szitukat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!