Vöröhajú lányokkal keresném a kapcsolatot, van itt ilyen lány, Nő aki szívesen ismerkedne?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 11:22
11/26 anonim válasza:
Nekem a festett tetszik :D
2022. máj. 20. 21:32
12/26 anonim válasza:
Most hogy írod, vöröshajú. :D Lehetett volna egy természetes vöröshajú barátnőm, kezdtem is közel engedni magamhoz, csak rájöttem, hogy lelkileg nem illünk össze. Máig nem bánom, h visszakoztam. A lelki erőltetésnek semmi értelme, testileg kihasználni meg nem akartam, annál rendesebb csaj. Remek haverok voltunk, viszont szexuális kisugárzásra talán annyira nem illettünk össze, vagy talán inkább a lelkében volt valami, ami engem nyomasztott. Volt már "erőltetett kapcsolatom", amelyben se vele, se nélküle, és nem akartam még egy olyat.
2022. máj. 20. 22:44
13/26 anonim válasza:
A természetessel az a baj hogy megnő az esélye hogy a gyereked is vörhenyes lesz ami például egy fiúnak nem áll olyan jól és gyakran bántják őket a társaik.
2022. máj. 20. 23:22
14/26 anonim válasza:
Előző, gondolj bele, evvel azt mondod, hogy vöröshajúak ne nagyon vállaljanak gyereket. Azért ez elég meredek...
2022. máj. 20. 23:24
15/26 anonim válasza:
Csak fel kell készülni a problémákra mert a gyerekek gonoszak egymással, nem biztos hogy a sajátomat ki akarnám tenni annak hogy céltábla legyen.
2022. máj. 20. 23:28
16/26 anonim válasza:
A gyerekek mindenkit bántanak aki kicsit másabb, sőt azt is aki nem, tehát hülyeség amit írsz.
2022. máj. 20. 23:37
17/26 anonim válasza:
Előző, nem menekülni kell, ha nem muszáj, hanem szembenézni a valóban problémás tényezőkkel, megérteni és megoldani, ha van rá mód. Ha nincs mód rá, legalább megpróbálta az ember, jó esetben érdemben.
Nem gondolom, pusztán a vörös haj miatt menekülni kényszerülnénk eleve... Sőt...
2022. máj. 20. 23:38
18/26 anonim válasza:
Én azt tudom hogy bármi miatt kiközösíthetnek egy gyereket a többiek de mivel a vörös haj ritka elég nagy eséllyel piszkálják őket, igazából csak megerősítetted amit mondtam :D Azzal egyetértek hogy nincs értelme emiatt bántani valakit de a valóságban ez nem így működik sajnos, lehet az a gyerek még akkor is kevésbé lesz feltűnő ha leborotválják a haját.
2022. máj. 20. 23:44
19/26 anonim válasza:
"vörhenyes" hát úgy látszik van aki sajnos nem növi ki a gyerekkori piszkálódást és gúnyolódást. Nem csoda hogy sok gyerek bántja a másikat ha otthon is ezt látja.
2022. máj. 20. 23:49
20/26 anonim válasza:
Nem láttad a South Park aktuális részét? :D Még Ed Sheeran is nyilatkozta hogy az tönkretette a fiatal éveit
2022. máj. 20. 23:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!