Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melankolikusabb (nem feltétlen...

Melankolikusabb (nem feltétlen depressziós) lányok, ismerkednétek hasonló fiúval?

Figyelt kérdés

24 vagyok, magas, bár ma már mintha általánossá válna a 184 centi is 😅

Túrázás, városnézés, mérsékelten edzés tölti ki a szabadidőmet, ezeken kívül munka.

Világéletemben a goth szubkultúrához tartozó emberekkel jöttem ki jobban, persze mindenki mással is igyekszem mindig a leggördülékenyebben viselkedni.

Annyi hogy nem vagyok egy nagyon rózsaszín lelkületű ember, de ez nem levertséget jelent, hanem minden érzelmet mélységében élek meg, és könnyen feljönnek az többség számára "lehozós" dolgok.

(Ezt konkrétan új munkatársnő mondta rám nagyjából 10 perc ismeretség után. Nem hibáztatom, való igaz, és mivel ő ilyen kis könnyed alterhippi lány ezért tényleg lehozós lehetek a számára. De gothok már csak ilyenek).

De annak is örülnék ha vslami jól rejtőzködő goth társaságot is megismerhetnék és haverkodhatnánk 😀

2022. máj. 18. 10:21
1 2
 1/19 anonim válasza:
Milyen zenekarokat hallgatsz?
2022. máj. 18. 11:03
 2/19 anonim válasza:
temetőben szex?
2022. máj. 18. 11:11
 3/19 A kérdező kommentje:

1-es:

Most nagyon rákattantam a dark ambient-re meg pagan dolgokra. Wardruna (hihi, jönnek idén), Svetovid, Danheim, Faun, meg ilyesmik.

De egy kisregénnyi banda volt már kamasz éveimtől számítva.

Arch enemy ment rengeteget, Sabaton, Epica, Moonsorrow, Arkona, Burzum, Eluivetie (még mindig nem tudom leírni 😅). Amúgy viccen kívül néha az electroswing és hardstyle is jó dolog, utóbbi edzőteremben inkább. Ilyen cyberpunk industriál akármilyen mixek.

2-es: de csak ha szépen megcsiszolt gránit síron ❤🖤❤ A zuzmós régiek horzsolnak :D

2022. máj. 18. 11:29
 4/19 anonim válasza:

#3:

csak trollkodtam :D

szóval bocsi Bazsika

2022. máj. 18. 11:32
 5/19 A kérdező kommentje:

Ez még mindig élő szleng itt? Kb 3 éve voltam itt utoljára, és még olvastam Bazsit én is. Az is goth volt?

De pls, ne hozzuk elő azt az embert itt is 😅 Nekem hála az égnek fele annyi bajom nincs.

2022. máj. 18. 11:44
 6/19 anonim válasza:
A privátból tudom a nevedet, nem a gothból :D
2022. máj. 18. 11:47
 7/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de a zenei ízlésed alapján te tuti nem vagy goth, inkább egy mainstream metalt kedvelő emberke. :D
2022. máj. 18. 11:59
 8/19 A kérdező kommentje:

Ok, akkor szerinted nem vagyok goth.

Amúgy szép próbálkozás 6-os. Szívesen lőnék screenshot-ot hogy rám se írtál privátban és semmit sem tudsz a felhasználónevemről, de sajna nem facebookon vagyunk hogy mutassam.

De jó szórakozást neked, Balázskázz le sokakat ma még.

2022. máj. 18. 12:27
 9/19 anonim válasza:

Valaki pedig írt aki Bazsika :D

és még pár gyökér mellé

2022. máj. 18. 12:40
 10/19 anonim válasza:

Bazsika nem azonos Balázskával.

Balázska a munkaügyi kamukérdések koronázatlan királya.

2022. máj. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!