Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet ismerkedni keresztén...

Hol lehet ismerkedni keresztény értékrendű nőkkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnek ismerkedni egy olyan nővel vagy lánnyal aki hagyományos keresztény értékrendeket követi! Bár őszintén szólva annak is örülnék ha kommunikatív és helyén van értékrendje! Nem feltétlenül ragaszkodok vallásos részhez!

Esetleg volna kedve ilyen nőnek beszélgetni velem?

2022. máj. 16. 16:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
#10 én írtam a párkattot, nekem volt onnan kapcsolatom. És néhány olyan randim is, amiből ugyan nem lett semmi, csak baráti jellegű szimpátia, de szerintem azért az sem rossz.
2022. máj. 16. 21:55
 12/16 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2022. máj. 16. 22:16
 13/16 anonim válasza:
#11 nem azt mondom, hogy lehetetlen csak ismerős is ezt igazolta vissza. + extrém elvárások, jobban mint egy nem hívő. Mindegy.
2022. máj. 17. 04:47
 14/16 Noren1989 válasza:
Jellemzően, ahogy fentebb írtàk: gyüli, rendezvények. Esetleg karitàciós események, de az sem garancia.
2022. máj. 17. 07:35
 15/16 anonim válasza:
Bárhol mivel a keresztények sem különbek.
2022. máj. 17. 13:19
 16/16 MrRoan válasza:

Kedves kérdező!

Személy szerint én nagyot csalódtam a parkerdő oldalakban, de talán neked nagyobb szerencséd lesz.

Annyit tudok, hogy a Facebook-on vannak Keresztény társkereső csoportok. Azokban szerencsét próbálhatsz.

Sok szerencsét kívánok!

2022. máj. 27. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!