Belefáradtam a társkeresésbe, létezik ilyen?
Egy ideig tök pozitív voltam, de ahogy telik az idő és gyűlnek a kudarcok és a másik nembe való csalódás elvesztem az érdeklődésemet és a motivációmat.
Mit csinálhatok rosszul ha továbbra is fent áll, hogy nem találok párt?
✅ Az AFGÁN PIACON tudsz venni magadnak FELESÉGET ( 400 EURO-ból ) !
✅ FIATAL , CSINOS , ENGEDELMES és HŰSÉGES !
❤️ KELL ENNÉL TÖBB/JOBB ?
❤️ KÜLDJEK LINKET ?
Szerintem jó uton vagy.
Add föl teljesen, ne görcsölj rá, ne foglalkozz vele.
Úgy hallottam ez a recept.
Amikor már nem keres az ember, majd akkor fog jönni valami a nagy semmiből.
Én is 2 éve keresek egy normális nőt, nem adom fel, majdcsak lesz valahogy.
Megkéne alapítani a társkereső férfiak klubját. Csak az a baj, hogy annyian lennénk, hogy nem férnénk be a Puskás arénába sem.
A magányos nők beférnének a Grupamába is. Őket azért nem izgatja ez a dolog ennyire.
De tényleg.
Jó lenne már utába nézni,a társkeresés plattformján miért van 10× annyi férfi mint nő.
A nőket miért nem érdekli ez a dolog annyira???
Ők miért vannak el jól férfi nélkül is, és mi miért vagyunk az őrület határán?
Ha találkozna az intenzitás, talán minden jobb lenne.
Én is kezdek belefáradni. Társkeresőkön senki nem ír vissza, a való életben sem kapok még esélyt se a lányoktól.
Mindezt úgy, hogy végtelenül kedves, rendes, jó ember vagyok, aki szívből tudna szeretni egy lányt.
De amikor a lányismerőseim panaszkodnak nekem, hogy a bunkó, alpári, erőszakos, bántalmazó, szemétláda párjuk már megint mit művelt velük, akkor azért elgondolkodok, hogy valami nem oké vagy a világban, vagy a lányok fejében.
Csak a magasság, az izomzat, a kockahas és a pénz számít nekik.
19.
Te meg engem leptél meg.
A helyzet az, hogy a férfiak azt mondják, hogy kevés a szabad nő, a nők meg azt, hogy kevés a szabad férfi.
Most akkor vajon hol az igazság???
Szerintem mindkét nemből sok a szabad, csak ez sajnos senkinek nincs a homlokára írva az utcán, vagy a boltban.
Ezért nagyon nehéz az összetalálkozás.
14"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!