Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Belefáradtam a társkeresésbe,...

Belefáradtam a társkeresésbe, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Egy ideig tök pozitív voltam, de ahogy telik az idő és gyűlnek a kudarcok és a másik nembe való csalódás elvesztem az érdeklődésemet és a motivációmat.

Mit csinálhatok rosszul ha továbbra is fent áll, hogy nem találok párt?

2022. máj. 16. 04:01
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

✅ Az AFGÁN PIACON tudsz venni magadnak FELESÉGET ( 400 EURO-ból ) !

✅ FIATAL , CSINOS , ENGEDELMES és HŰSÉGES !

❤️ KELL ENNÉL TÖBB/JOBB ?

❤️ KÜLDJEK LINKET ?

2022. máj. 16. 22:21
 12/22 Dzsoki válasza:
Létezik. Talán,több társkereső is regisztráljál.
2022. máj. 16. 22:47
 13/22 anonim válasza:
Énis
2022. máj. 17. 03:23
 14/22 anonim válasza:

Szerintem jó uton vagy.

Add föl teljesen, ne görcsölj rá, ne foglalkozz vele.

Úgy hallottam ez a recept.

Amikor már nem keres az ember, majd akkor fog jönni valami a nagy semmiből.

Én is 2 éve keresek egy normális nőt, nem adom fel, majdcsak lesz valahogy.

Megkéne alapítani a társkereső férfiak klubját. Csak az a baj, hogy annyian lennénk, hogy nem férnénk be a Puskás arénába sem.

A magányos nők beférnének a Grupamába is. Őket azért nem izgatja ez a dolog ennyire.

De tényleg.

Jó lenne már utába nézni,a társkeresés plattformján miért van 10× annyi férfi mint nő.

A nőket miért nem érdekli ez a dolog annyira???

Ők miért vannak el jól férfi nélkül is, és mi miért vagyunk az őrület határán?

Ha találkozna az intenzitás, talán minden jobb lenne.

2022. máj. 17. 09:54
 15/22 anonim válasza:
Igen. Mert már én is... ma is pl.borzalmas férfiak jelöltek vagyis húztak jobbra. Normál szint sincs meg ez durva, ugyanakkor a szolis pózolós stílusra sem vagyok kíváncsi kézben egy borospohárral. Vagy a másik, amikor írja a nőknek légy tisztába magaddal, mert ha nem akkor nem egymást keressük, gáz ha ilyet ki kell írni, meg a hülye idézetes szövegek. Hát mi ez?!
2022. máj. 18. 00:05
 16/22 Senior Séf válasza:
Te most komolyan azt akarod bemesélni magadnak, hogy két évesen faszább gyerek voltál, mint most vagy? Te nem emlékszel rá, de én elmesélem, hogyan tanultál meg járni: Eggyel többször álltál fel, mint ahányszor seggre estél. És ha nem ment így, megpróbáltad amúgy. Most sincs egyéb dolgod!
2022. máj. 18. 17:54
 17/22 anonim válasza:

Én is kezdek belefáradni. Társkeresőkön senki nem ír vissza, a való életben sem kapok még esélyt se a lányoktól.

Mindezt úgy, hogy végtelenül kedves, rendes, jó ember vagyok, aki szívből tudna szeretni egy lányt.

De amikor a lányismerőseim panaszkodnak nekem, hogy a bunkó, alpári, erőszakos, bántalmazó, szemétláda párjuk már megint mit művelt velük, akkor azért elgondolkodok, hogy valami nem oké vagy a világban, vagy a lányok fejében.

Csak a magasság, az izomzat, a kockahas és a pénz számít nekik.

2022. máj. 25. 11:24
 18/22 anonim válasza:
Én is tesó!
2022. máj. 25. 11:25
 19/22 Pulp válasza:
14-es, teljesen megleptél. Én nem olyan régóta vagyok egyedül, nem is vettem a bátorságot még, hogy belecsapjak a tàrskeresésbe, pont amiatt, mert amerre nézek, magányos nőket látok, szóló férfit meg sehol. Hàt hol az a sok férfi, hogy kell őket megtalàlni, még a klubalapítàs előtt?
2022. máj. 29. 00:02
 20/22 anonim válasza:

19.

Te meg engem leptél meg.

A helyzet az, hogy a férfiak azt mondják, hogy kevés a szabad nő, a nők meg azt, hogy kevés a szabad férfi.

Most akkor vajon hol az igazság???

Szerintem mindkét nemből sok a szabad, csak ez sajnos senkinek nincs a homlokára írva az utcán, vagy a boltban.

Ezért nagyon nehéz az összetalálkozás.

14"

2022. máj. 29. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!