Lenne kedved ismerkedni egy 32 éves vas megyei férfival?👫
Szia,
32 éves, vas megyei férfi vagyok, szívesen ismerkednék korombeli lánnyal.
Lehetőség szerint a közelben lakóval, de ha szimpatikus vagy, a távolságot is legyőzhetjük:)
Persze örülnék, ha valakivel összekoccanna a bevásárlókosarunk a Tescoban, és úgy ismerkednénk meg, de mióta online intézem a bevásárlást, elég kicsi erre az esély:)
Tele vagyok szeretettel, ez meglátszik az alakomon is:) Tudok sütni, főzni, állítólag jól:) Szeretek zenélni, zenét hallgatni, az elgondolkodtató filmeket, sorozatokat, szeretek társasozni és éjszakába nyúlóan beszélgetni egy üveg bor mellett:)
Egyedül élek, önellátó vagyok, nem anya mos rám:)
Szeretem a munkámat, bár sok a kihívás néha, de minden szempontból jól érzem magam:)
Csak egy társ hiányzik a mindennapokból, akivel megbeszélhetnénk a napunkat, akit meg lehet ölelni egy fárasztó nap után, és akivel közösen mindenféle programokat csinálhatnánk, vagy együtt döglődhetnénk filmet nézve:)
Nincs kifejezett ideálom, nem az alkatod számít vagy a hajad színe, hanem az, hogy milyen a kisugárzásod, mennyire lehet veled beszélgetni, mennyire tudod magad adni, és őszintének lenni.
Mindenképpen szeretnék majd családot, gyereket/gyerekeket, ezért olyan társat keresek, aki ezt szintén igy gondolja.
Ha szívesen ismerkednél velem, akkor kérlek írj privátban!:)
Addig olvastam, hogy "lánnyal".
Francba. Nem tudtad, hogy itt heteró korodbeliek nem keresgélnek? Vagy ennyire ronda vagy?
Láttam itt más korombeliek kérdéseit is, ezek szerint aki ebben az életkorban ideir, az mind ronda?:)
Egyébként nem hiszem,hogy a kerdesemmel bármi rosszat tettem volna, egyszerűen adok egy esélyt, hátha itt találom meg a társam.
Sajnálom, ha homoszexuális kérdést vártál, és aztán csalodtál:(. De sok sikert kívánok Neked:)
Kedves 17:57-es:)
Köszönöm:)
Ha te is keresgéled a társad, akkor én is sok sikert kivánok hozzá:)
Hosszútávon én mindenképp, amennyire ertekelodik le a forint:)
De most egyelőre kihagynám:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!