Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30 éves vagyok pelenka kedvelő...

30 éves vagyok pelenka kedvelő , akad esetleg olyan nő,hölgy aki szívesen beszélgetne velem ,nem zavarná ez a dolog, vajon létezik ilyen ?

Figyelt kérdés
Emellett teljesen átlagos életet élek sok ismerősöm van barátom szeretek edzeni kirándulni utazni bulizni

2022. máj. 8. 21:29
 1/10 anonim válasza:
Tuti nincs ilyen, ne is keresd.
2022. máj. 8. 23:06
 2/10 anonim válasza:

Van ilyen, csak sajnos ritka mint a fehér holló.

De amúgy ha véletlenül téved erre ilyen, akkor én is szívesen beszélgetnék vele!

2022. máj. 8. 23:33
 3/10 anonim válasza:
Ez pontosan mit jelent? Szereted ha a no pelenkat ad rad, belekakilsz es o meg kicsereli?
2022. máj. 9. 03:10
 4/10 anonim válasza:
Volt már valaha életedben ilyen nő?
2022. máj. 9. 11:45
 5/10 anonim válasza:
Egészséges mentális képességű nő messzire kerüli az ilyen aberrált embereket. Keresd bátran, max ilyen hasonló elmebetegeket fogsz találni.
2022. máj. 9. 16:54
 6/10 anonim válasza:
Nagyon nehéz lesz. De kitartás.
2022. máj. 10. 07:15
 7/10 anonim válasza:

Azèrt mert valaki rohadt más, azért mièrt kell aberáltnak, elmebetegnek degradálni???

Szègyeljètek magatokat!

Kitartást, remèlem találsz ilyen hölgyet, biztos van! 😊❤️

32/n

2022. máj. 12. 16:39
 8/10 anonim válasza:
#7 szívemből beszél, nyilván fura dolog ez de mindenkinek vannak furaságai és biztos van lány is aki vagy így fura vagy jól tolerálja ezt szóval hajrá :)
2022. máj. 13. 09:04
 9/10 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok, de csak 16 éves. És igen, lány vagyok, és teljesen normálisnak tartom magam. Viszont nekem inkább az a része jön be, ha engem pelenkáznak be, és rólam gondoskodnak, a fordítottja nem igazán.
2022. szept. 12. 18:50
 10/10 anonim válasza:
Én muszájból hordok pelust, de eszem ágába se jutott, hogy ezen a vonalon keressek valakit! Valakit, aki bepelenkáz... meg ilyesmi! Inkább a hasonló gondolkodás, mentalitás stb... az ami meghatározott dolgokat! És lett feleségem, s születik hamarosan a gyermekem! :)
2022. szept. 14. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!