Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnétek egy rendszeresen...

Összejönnétek egy rendszeresen füvezős-spanglizós férfival, akivel egyébként nincs más probléma?

Figyelt kérdés

25/F

Legálisan füvezek, ezt tegyük hozzá. Tehát nincs problémám a rendőrökkel.

2022. máj. 7. 22:29
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Hollandiában élek, s magyar állampolgárként nem füvezhetek elvileg. Tehát igazuk van azoknak, akik azt írták illegális.

Más kérdés, hogy 1. Nehéz, szinte lehetetlen egyértelműen rábizonyítani valakire, ezért kutya sem foglalkozik vele

2. Személy szerint amúgy sem füvezek

2022. máj. 10. 14:06
 22/29 anonim válasza:
Azért remélem nem kártyával fizettek a bótban :D
2022. máj. 10. 15:57
 23/29 A kérdező kommentje:

A legtöbb helyen csak cash van. De mondjuk én egyébként is kp-ban szeretek fizetni.

2022. máj. 10. 18:02
 24/29 anonim válasza:
Én nem, nem nézem jó szemmel, ha valaki nem szégyelli a függőségeit. Mondom ezt úgy, hogy én is füveztem napi szinten évekig. De magam előtt is szégyelltem, hogy nem tudok meglenni nélküle, és mondhat bárki bármit, a szociális életre keményen rányomja a bélyegét.
2022. jún. 2. 18:42
 25/29 anonim válasza:
Miért nem jössz össze olyannal, aki szintén füvezik? azoknak tuti nem lenne gond!
2022. jún. 25. 16:18
 26/29 anonim válasza:

De vannak más problémák is csak tagadod. És a füvezés csak tovább duzzasztja ezeket a problémákat. Nem egy ilyet láttam már, hogy azt hitték minden oké, miközben szép lassan leépültek az emberi kapcsolataik, megváltozott a személyiségük, önzők lettek, közben mindent remekül megmagyaráztak, végül munkaképtelenné váltak. Értelmes, egészséges nő nem foglalkozik ilyen férfival.

29/F

2022. jún. 26. 11:12
 27/29 anonim válasza:
Uccsó vagyok. Kieg. Neked inkább anyukára van szükséged, nem nőre.
2022. jún. 26. 11:14
 28/29 A kérdező kommentje:

Igen, van más problémám. De ez legalább 5 évvel a füvezés előtt is jelen volt. Ez pedig az, hogy nincs senkim, tehát nincs párkapcsolatom. Ez az egyetlen másik problémám.

Ezt leszámítva nem érzem úgy, hogy lenne más gond. Egészségem rendben, van munkám, vannak barátaim, stb

2022. jún. 26. 11:16
 29/29 anonim válasza:
soha
2022. okt. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!