Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnétek egy rendszeresen...

Összejönnétek egy rendszeresen füvezős-spanglizós férfival, akivel egyébként nincs más probléma?

Figyelt kérdés

25/F

Legálisan füvezek, ezt tegyük hozzá. Tehát nincs problémám a rendőrökkel.

2022. máj. 7. 22:29
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Wow egész jó arány.
2022. máj. 8. 13:49
 12/29 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon mindenki tökéletes. Ez a (heti) nettó három milliót kereső burkolók weboldala, akik tízéves korukban néha még az FBI-nak is besegítettek it területen

2022. máj. 8. 16:36
 13/29 anonim válasza:
#12 nem poénból írtam. tényleg jó arány. ha százalékban nézed ez aránylag sok. legalábbis én azt hittem rosszabb lesz.
2022. máj. 8. 18:34
 14/29 A kérdező kommentje:

Végül is igen 😅

Ahhoz képest, hogy pl Tinderen vagy online társkeresőkön a nők 99%-a semmit nem ír vissza és nulla esélyt ad ez még viszonylag jó arány, ha összehasonlítjuk vele...

2022. máj. 8. 18:49
 15/29 anonim válasza:
#14 Mostnai állás szerint több mint 20%-nak OK. Szerintem ténylegesen az országban sokkal többeket zavarna. Szóval a gyk-s nők elég lazák :D
2022. máj. 8. 18:54
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem egészen. Mivel élőben a nők soha nem fogják megmondani ha nem vagy szimpatikus vagy valami nem tetszik. A többségük ehhez szimplán gyáva. Viszont itt ahol anoníman írhatnak itt konkrétan néha mások halálát is kívánják és kb "kösd fel magad életképtelen nyomorék incel" válaszokat adnak neked ha csak 99%-ban értesz velük egyet és nem 100%. De élőben ilyet egyetlenegy nő sem mond soha.

Pl nekem élőben soha nem volt negatív tapasztalatom egy nővel sem. Nem mondtak semmi negatívumot ellenem. Csak szimplán eltűntek. Viszont itt az oldalon mindig alpári módon mocskolni szoktak, bár én igyekszem kedves és barátságos lenni velük.

Szóval élőben szerintem ha megkérdeznék nőket egyet sem zavarna. Mert egyiküknek sem lenne bátorsága felvállalnia a véleményét vagy esetlegesen elutasítania.

Szóval itt ilyen szemszögből nézve 'szigorúbbak' mert itt nincs kockázat. Semmilyen következmény nélkül belerúghatnak a másikba.

2022. máj. 8. 19:42
 17/29 anonim válasza:
Simán, csatlakoznék a tevékenységbe.
2022. máj. 9. 03:45
 18/29 anonim válasza:
8#-ra, a magyar törvènyek úgy szólnak, hogy màs orszàgban tartózkodva ugyan úgy a Magyarorszàgon honos törvènyeket IS be kell tartanod, ès az orszàg törvènyeit is, ahol vagy. :)
2022. máj. 9. 09:06
 19/29 A kérdező kommentje:

1) A magyar törvények Magyarország területére vonatkoznak.

2) Nem tervezek visszajönni egyébként sem Magyarországra. Elég volt belőle 5 év. Sehol máshol nem találkoztam annyira felszínes és szociálisan nulla empátiával rendelkező emberekkel mint ott

2022. máj. 9. 09:27
 20/29 anonim válasza:
Rosszul tudod, Magyar àllampolgàr vagy, így a Magyar törvènyek mindenhol vonatkoznak ràd…(igen mèg az Amazonas mèlyèn is)
2022. máj. 9. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!