Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kecskeméti aranyos, kedves...

Kecskeméti aranyos, kedves fiatal fiúval szeretnék ismerkedni. 17 éves lány vagyok. Ismerkedne velem valaki?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fontos hogy egy fiú fiatalosan nézzen ki és ne legyen szakálla. Szemüveget se nagyon ha lehet. (Lehetőleg ne legyen ducibb de nem muszály a sportos alkat)

Hajam hosszú és sötétbarna.

Nagyon sötét szemem van.

Szeretnék megértő és segitő társat. Vannak pszichés problémáim antidepresszánsokat is szedek. Eléggé visszafogott és félénk vagyok, sokat szorongok. Szerető segitő társat keresek❤

Nagyon fontos hogy kecskeméti legyen.

2022. ápr. 29. 17:42
1 2
 11/16 B.dávid.F válasza:

Szia

Én szívesen ismerkednék veled

Jelenleg még nem Kecskeméti vagyok de hamarosan vissza költözöm mivel ott születtem. 18 éves srác vagyok.

fiatalos,sportos alkat vagyok mivel 7 éve bírkózok

,,Eléggé visszafogott és félénk vagyok, sokat szorongok,, én is vissza húzodóbb vágyom szóval ez nem probléma

2022. máj. 1. 06:30
 12/16 anonim válasza:
>>10 Senki nem rúgott bele, normális és érthető érveket mondtak amik NEKI segítenek. Csak nem biztos, hogy olyan, amit hallani akarsz. Az a baj, hogy a magadfajták olyan közegbe szocializálódtak, ahol mindenki azt mondta, amit csak hallani akarsz, ezért egyből "belerúgásnak" és támadásnak veszed azt, ha valaki kimond olyan igazságot amit esetleg nehéz vagy fájó lehet elismerni. Pedig ez így van. Egy kapcsolat csak kölcsönösen tud működni, nem pedig úgy, ha az egyik fél csak egy messiásként tekint a másikra, akitől csak elvárásai vannak, hogy tökéletes legyen és boldoggá tegye. A kérdező meg nem is értette a válasz lényegét sajnos, azt hitte, hogy a fiúk csak szexet várnak el a lánytól a lelki támogatásért cserébe, ami eléggé nevetséges. Hiába írta a válaszoló, hogy egy pillanatig sem erre gondolt, totálisan mást értett a szövegből a lány és azt válaszolta kérlek ne gondold ezt. Erre írtam is, hogy mit, de nem kaptam semmi érdemi választ.
2022. máj. 1. 09:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Mit várnak el a fiúk egy lánytól a kapcsolatban? Én megteszem ami tőlem tellik, meg amit kér. Bár nem tudtam hogy a szeretetet mértekegységben mérik, de én próbálom viszonozni.
2022. máj. 1. 10:40
 14/16 anonim válasza:

Tényleg nem értem. Nem a "fiúk" egy "lánytól", hanem egy ember a másiktól!

Nyilvánvalóan egyenrendűséget, tehát egyik se legyen a másik szolgája. És ezt most megint félre fogod érteni, de nem takarításra meg ilyesmire gondolok, hanem érzelmi támogatásra is. Nem használhatsz senkit pusztán arra, hogy te jobban érezd magad attól, hogy melletted van, hanem ugyanezt a támogatást meg kell adni neki is, amikor mondjuk neki vannak rossz napjai.

Ahogy a kérdést kiírtad, arra lehetett következtetni, hogy neked igazából mentális/érzelmi problémáid vannak, és most arra gondolsz, hogy nem pszichológushoz mész vagy gyógyszert szedsz, vagy bármi, hanem gyógymód legyen egy fiú.

Na, erre próbáltam azt kinyögni, hogy így nem lehet gondolkodni. Valószínű, hogy gyógymód lesz egy kapcsolat, de nem lehet ez a kapcsolatra lépés indoka. Magyarul ez lehet egy nagyon pozitív hozadék, de nem lehet a cél.

Mert egy kapcsolat két emberről szól, nem pedig csak egyről.

Ezt ennél érthetőbben már tényleg nem tudom elmagyarázni - a másik válaszoló megértette.

2022. máj. 1. 10:44
 15/16 anonim válasza:
Ki beszélt itt mértékről vagy mértékegységről?
2022. máj. 1. 14:39
 16/16 Mazsii134 válasza:

Szia!

17 éves lány vagyok, szintén picit szorongós (nem depi, hnem ED miatt, nálad belefér?), szívesen beszélgetnék veled, kecskeméti vagyok. Úgy vettem le, hogy barátkozás, kapcsolatépítés terén szeretnél fejlődni... én is boldogabb lennék több baráttal.

Ha gondolod, írhatnál pár sort magadról priviben, pl hova jársz suliba, mi a kedvenc tantárgyad, kajád, állatod, színed, filmed, könyved stb. háziállatod, tesód van-e. Találunk közös témát, az fix!!

2022. máj. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!