Kecskeméti aranyos, kedves fiatal fiúval szeretnék ismerkedni. 17 éves lány vagyok. Ismerkedne velem valaki?
Nekem nagyon fontos hogy egy fiú fiatalosan nézzen ki és ne legyen szakálla. Szemüveget se nagyon ha lehet. (Lehetőleg ne legyen ducibb de nem muszály a sportos alkat)
Hajam hosszú és sötétbarna.
Nagyon sötét szemem van.
Szeretnék megértő és segitő társat. Vannak pszichés problémáim antidepresszánsokat is szedek. Eléggé visszafogott és félénk vagyok, sokat szorongok. Szerető segitő társat keresek❤
Nagyon fontos hogy kecskeméti legyen.
Szia
Én szívesen ismerkednék veled
Jelenleg még nem Kecskeméti vagyok de hamarosan vissza költözöm mivel ott születtem. 18 éves srác vagyok.
fiatalos,sportos alkat vagyok mivel 7 éve bírkózok
,,Eléggé visszafogott és félénk vagyok, sokat szorongok,, én is vissza húzodóbb vágyom szóval ez nem probléma
Tényleg nem értem. Nem a "fiúk" egy "lánytól", hanem egy ember a másiktól!
Nyilvánvalóan egyenrendűséget, tehát egyik se legyen a másik szolgája. És ezt most megint félre fogod érteni, de nem takarításra meg ilyesmire gondolok, hanem érzelmi támogatásra is. Nem használhatsz senkit pusztán arra, hogy te jobban érezd magad attól, hogy melletted van, hanem ugyanezt a támogatást meg kell adni neki is, amikor mondjuk neki vannak rossz napjai.
Ahogy a kérdést kiírtad, arra lehetett következtetni, hogy neked igazából mentális/érzelmi problémáid vannak, és most arra gondolsz, hogy nem pszichológushoz mész vagy gyógyszert szedsz, vagy bármi, hanem gyógymód legyen egy fiú.
Na, erre próbáltam azt kinyögni, hogy így nem lehet gondolkodni. Valószínű, hogy gyógymód lesz egy kapcsolat, de nem lehet ez a kapcsolatra lépés indoka. Magyarul ez lehet egy nagyon pozitív hozadék, de nem lehet a cél.
Mert egy kapcsolat két emberről szól, nem pedig csak egyről.
Ezt ennél érthetőbben már tényleg nem tudom elmagyarázni - a másik válaszoló megértette.
Szia!
17 éves lány vagyok, szintén picit szorongós (nem depi, hnem ED miatt, nálad belefér?), szívesen beszélgetnék veled, kecskeméti vagyok. Úgy vettem le, hogy barátkozás, kapcsolatépítés terén szeretnél fejlődni... én is boldogabb lennék több baráttal.
Ha gondolod, írhatnál pár sort magadról priviben, pl hova jársz suliba, mi a kedvenc tantárgyad, kajád, állatod, színed, filmed, könyved stb. háziállatod, tesód van-e. Találunk közös témát, az fix!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!