Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A 18-24 év közöttiek hány...

A 18-24 év közöttiek hány százalékban lehetnek itt magyarországon, akiknek még egyáltalán nem volt szexuális élmenyük?

Figyelt kérdés
Nyílván azokra értem akiknek nem volt még kapcsolata, meg semmilyen komolyabb érintkezés. kizárólag kíváncsiságból kérdezem, mivel pár napja erről vitatkoztam egy ismerősömmel, volt már kapcsolatom, tehát nem emiatt kérdezem.

2022. ápr. 24. 21:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
#10 mert valakinek ilyen az értékrendje, hogy ez nem férne bele.
2022. máj. 2. 06:51
 12/13 Dzsoki válasza:
Mibe nem fér bele? Milyen értékrend az,ahol inkább kiveri vagy maszturbál,amikor kipróbálhatna egy élő,ellenkező neműt? Amennyiben nem válik be,még mindíg folytathatja a saját kényeztetését,egyedül. Az belefér,hogy komolyabb kapcsolatot keres,talál is,majd amikor túl vannak a szexen,akkor a másik nem hívja,nem akar vele többet találkozni? Az mennyivel másabb,mint a tiszta viszonyok? Jó,egy társkeresőn,még olyan is lehet,hogy házasság lesz a vége,de most az volt a kérdés,hogy hány százalékban vannak a 18-24 évesek,szexuális élmények nélkül? Erre írtam a max 5,de lehet,hogy 1 százalékot. Ennek folyományaként,aki meg akarna szabadulni a szüzességétől,annak lehet megoldás a fizetős megoldás.
2022. máj. 3. 10:37
 13/13 anonim válasza:
#12 a tiédet eltérő értékrend. Ezt vagy megérted vagy nem.
2022. máj. 3. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!