Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lassan egy éve vagyok egyedül,...

Lassan egy éve vagyok egyedül,véget ért egy eljegyzéses kapcsolatom, ma megkaptam egy kollégámtól hogy "te még mindig szingli vagy"? Ennyire ciki lenne? Miért ítélnek el emiatt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 12:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
9 vagyok 10-es Ezt én is sokszor tapasztalom amúgy, furcsa egyes nők hozzáállása. Nekem jelenleg fizikailag nincs időm erre. Egyetemista vagyok, dolgozom is, 1,5-2 órákat ingázok naponta, Covid alatt 100% home office volt és el is ment a fiatalságom. :/ Barátságok elkoptak, ìgy tipikusan ismerkedni kicsit nehéz, nem találom fel magam egyedül, hova lehetne elmenni és most nem is igazán van kapacitásom ezen agyalni. Ha könnyen jönne valaki, akkor persze megoldja az ember az időbeosztását, de momentán nem látom, hogy tudnék eleget adni a másiknak, mert szerintem most semmilyen szinten nem állok úgy... jó kis kapunyitási pánik, nem ez kell egy normális srácnak mert most magamban is kissé bizonytalan vagyok... lehet fél év múlva már más lesz. :)
2022. ápr. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!