Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, nők! Lehet, hogy pont...

Lányok, nők! Lehet, hogy pont téged kereslek? 26/F

Figyelt kérdés

Kedves olvasó!

Először kezdeném pár "szűrőfeltétellel", majd utána kifejtem rendesen mit szeretnék, bocsánat ha hosszú lesz :)

- Csak privátra válaszolok

- Szeretném, ha lenne nem diplomád.

- Számomra szempont a külső IS, szép lányt/nőt keresek

- Budapesti vagyok, így csak akkor lenne értelme bárminek is, ha te is gyakran vagy itt

Amit rólam érdemes tudni, hogy egy 26 éves férfi vagyok, szoftverfejlesztőként dolgozom. A gyakorlatias részt letudva tehát nem valószínű, hogy lesznek egzisztenciális problémáim, de egyáltalán nem származom gazdag családból. Mindent teljesen önállóan értem el, és már pár éve teljesen önállóan élem az életem.

Ezzel együtt nem vagyok karrierista, és nem a pénz számomra az első, de hazugság lenne azt mondani, hogy nem fontos. Nem szeretem, de szükséges. Családcentrikusnak gondolom magam alapvetően, így nyilván szeretnék majd gyerekeket - sajna ezt is meg kell jegyeznem, mert azt vettem észre, hogy egyre több nő már nem családban gondolkodik.

Szerintem nem vagyok olyan mint a többség, aminek van jó és rossz oldala is. Teljesen máshogy gondolkodom mint a legtöbben, más számomra a fontos mint a legtöbb embernek. Talán az értékrendem az első. Nem hazudok, sőt nem is viselem jól. Hasonlóan nem viselem jól az igazságtalanságot sem, emiatt sokan karót nyelnek, túl szigorúnak gondolnak, pedig tudok "gyerek" is lenni, viccelődni, hülyéskedni. Régebben lobbanékony voltam, mára viszont végtelenül türelmes lettem. Nyilván vannak rossz tulajdonságaim is. Amiatt, hogy másnak érzem magam, az évek alatt eléggé bezárkóztam, de úgy érzem ezen könnyen tudnék változtatni. Ellentmondásosan vagyok egyszerre végtelenül érzékeny, s egyszerre tűnhet úgy, hogy egy kőszikla vagyok. Van bennem némi makacsság is, de képes vagyok a konstruktív vitára, amit szeretek is. Képes vagyok megbeszélni a problémákat és bocsánatot kérni is. Eddig csak komoly kapcsolataim voltak.

A külsőmet tekintve, habár én kihangsúlyoztam, hogy számomra fontos a külső, én nem vagyok álom féri. 185 cm vagyok, vékony, kissé izmos alkat. Utóbbin folyamatosan változtatok. A szemem és az ajkaim tetszeni szoktak a lányoknak, de általában az van, hogy onnantól vagyok "jó férfi", ha már kialakultak érzések a másik felől irányomba.

Hobbimait tekintve sok mindenbe belekóstoltam már, szeretem a művészeteket, a filmeket, a jó zenét. Tudok és szeretek főzni, ritkán rajzolok és festek bár egyikben sem vagyok túl jó, csak kikapcsolódásként csinálom. Néha vannak gépes projektjeim, érdekel miképp tudom befektetni a pénzem, szeretek játszani. Régen írtam slam-eket, az jól ment. Szívesen túráznék, később nagy kertes házat szeretnék :) Szeretem a természetet és az élőlényeket, viszont nem szeretem ha valakinek fontosabb egy állat nálam. Csináltam már zenét, videót. Szívesen csinálnék később közösen dolgokat a párommal saját kezűleg, szeretem az ilyesmi közös projekteket.

S akkor át is térnék az elképzeléseimre. Nekem fontos, hogy vonzó legyen számomra a partnerem. Vékonyabb alkat, csinos, nőies, nagyon tudom szeretni egy nőben, ha kifinomult öltözködése van. Szeretem a "nőiességet", elvarázsol. Jobban szeretem ha kevés a smink és igazán tudom értékelni, ha smink nélkül is képes létezni olykor. Azt tapasztaltam túl nagy a nyomás szegény nőkön a külsőt tekintve :/

Jellemet tekintve már sokkal bonyolultabbak az igényeim, de nem élek állomvilágban, egy párkapcsolatba tudni kell kompromisszumokat kötni. Írtam a diplomát, ami sokszor ki szokta verni a biztosítékot az embereknél, bár nem teljesen értem miért. Hasonló gondolkodásmódú embert keresek, aki hasonlóképpen kívánja élni az életét karrier tekintetében mint én. Ez nem azt jelenti, hogy nem állok szóba olyannal aki nem diplomás, csak ez egy egyszerű szűrő. Szerintem egy diplomát lerakni nem nagy dolog.

Jó lenne egy olyan nőt találni, aki képes értékelni még a hűséget, ha egy férfi tud szeretni (s itt egyáltalán nem a nyálas papucs dolgokra gondolok), ha egy férfi férfi :D, akivel lehet épp úgy kikapcsolódni, mint ahogy komolyan és mélyen beszélgetni is. Szeretem ha egy nőnek van mélysége, de ugyanúgy szeretem amikor gyerekes és huncut kicsit. Fontos, hogy gondoskodó legyen, s én is gondoskodnék róla. Szintén ellentmondásosan némileg igénylem a szeszélyességet, mindig szóváteszem a hisztizést, ámbár elképzelhetetlen számomra egy nő némi szeszély nélkül. Szeretem, ha vannak még gondolatai az embereknek és nem a társadalmi sablonokból áll a világképe :)

Szerintem sikerült összefoglalnom az elképzeléseim. Még érdemes tudni, hogy már többször ismerkedtem itt introvertáltságomból adódóan. Tudom, hogy nem a legjobb platform, de több emberrel is találkoztam már innen, voltak nyilván rossz és jó tapasztalataim is.

Még annyit, hogy jó lenne ha 20-26 éves lennél :)

További jó pihenést a hátralévő szünetből, köszönöm ha elolvastad!

2022. ápr. 18. 15:20
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Nem érezheti jól magát mindenki mindenki mellett.

2022. jún. 13. 23:17
 22/36 anonim válasza:

Akkor én jövök színesíteni a palettát. Én még a 4es válaszoló vagyok, látom „ütköztettétek” azóta a nézeteiteket.

Én inkább most a kérdező pártját fogom, ennek ellenére értem, hogy másik oldal, mit akar mondani, csak már enyhén túl van gondolva.A kérdező leírta, hogy kb. hogyan képzeli el a társát, és ilyen szinten mindenkinek van egy elvárása, csak max. nem mondja ki. Aki nem tudja megfogalmazni, hogy kit/mit keres, az menjen vissza gondolkodni, mert különben fogalma se lesz, hogy éppen jó vagy rossz kapcsolatot készül kialakítani.

Na, de a lényeg. Soha semmit nem mondhatunk biztos, ez csak így lehetséges de… van olyan, hogy valószínűség. Ha én ilyen-olyan paraméterrel rendelkező férfiakkal ismerkedek, az azt jelenti, hogy sokkal nagyobb az esélye, hogy jól ki fogunk jönni, több közöstéma, hasonló életvitel, így hasonló jellegű problémák is (pl.munkahely), amit a másik jobban megtud érteni.

Aztán ellentétes esetben, jön ez a „nem tudom, miért nincs ideje, miért stresszes, egész nap csak ül, én bezzeg teljesen lefáradtam az egész napos rohangálásban pincérként” Akkor jöhet a másik oldal beszólásai, persze neked sokkal könnyebb , mert blablabla (miközben nem így van).

Persze, diploma nélkül is lehet valaki okos, értelmes. És megtalálhatja két teljesen különböző ember is a közöshangot, csak ez a ritkább eset. (Sokak ezt hozták fel érvként a kérdezőnek, egyébként én is láttam egyetemen nem túl intelligens embert, mindenre lehet példát hozni.)

A kérdező célirányosán „megy”, és bár minimális eséllyel elszalaszthatja élete párját, de nagyobb eséllyel találhatja meg, mintha a teljes „intervallumba” kutakodna.(De nem diplomás nőkkel is szóba áll szóval, ha annyira szimpatikusak egymásnak, az felfog tűnni mindkettőjüknek, ebben biztos vagyok. És szerelem, már úgy sem a teljesen logikus döntésekről híres…)

Amiért nem rugaszkodott el szerintem a kérdező, mert nem a szintje fölött keres (bár nyilván ennek a kereslet kínálat határt szab), a másik nem azt jelentette ki, hogy orvos végzettségű, szőke hajú, kék szemű, 45-50kg, törékeny porcelánbőrű szépségét keresi.

2022. jún. 13. 23:17
 23/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm #22

Jó olvasni, hogy van aki nem csak kötekedni jár ide.

2022. jún. 13. 23:37
 24/36 anonim válasza:
17 vagyok, ennyiből hidd el, nem tudhatod. Kifelé teljesen mást mutatok, általában szeretnek velem beszélgetni, mert kb mindenhez hozzá tudok szólni, azt pedig nem szoktam alapból reklámozni,hogy önbizalom problémám van néhány témában. Egyébként is dolgozok rajta, nem fogok miatta rinyálni.
2022. jún. 13. 23:53
 25/36 anonim válasza:
A "Szeretném, ha lenne nem diplomád." Rész után nem is olvastam tovább. Egy pesti suttyó írhatta aki agyatlan krvát keres magának xd
2022. aug. 14. 13:34
 26/36 anonim válasza:
25, a nem szó véletlen maradt ott, minimum diplomást keres, nem agyatlant.
2022. aug. 14. 15:12
 27/36 anonim válasza:
Nagyon bénácska pasi vagy, el sem olvastam a kérdést
2022. aug. 26. 10:03
 28/36 anonim válasza:

Elittárson próbálkoztál? Ott a legtöbben diplomások.

Azért a vékony meg a nem kövér közt is vannak árnyalatok. Van normál alkat is.

2022. szept. 3. 15:28
 29/36 A kérdező kommentje:
Igen, fent vagyok. Legtöbben el sem olvassák amit írok :)
2022. szept. 3. 19:20
 30/36 anonim válasza:

És miért vársz privátot, miért nem te írsz rá a szimpatikus válaszolókra?

Számomra fontos, hogy egy férfi kezdeményezzen.

2022. szept. 3. 20:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!