Van itt olyan csaj, aki eljönne velem a BpPark szezonnyitójára?
20: Szóval az tök jó, hogy egy emberként kifizeti 4 ember motyóját, és egy csajt kap, akit nem is ő választott...
Vagy abból a másik háromból magának választ másik hármat. :D De legalább egyet, amire elköltheti a másik kettő árát... Üzleti érzéked nulla. :D Vagy csak ennyire szerencsétlen vagy a nőknél.
29/F
#21.) ❤️ Ki mondta, hogy "pasi" vagyok? :D
☢️ Ha a kérdező GYK-n keres lányokat, akkor igen számára ez egy jó üzlet !
✅ Számára ! ----> ⛔️ Nem nekem.. :D
#26-os: nem nagyon szeretnék idegenek közé beállni és hirtelen beszélgetni velük.
Volt már olyan utcán meg más helyeken is, hogy egy ismerősömmel beszélgettem és hirtelen odatolakodott valaki és beszélgetni próbált. Csak sokára vette a lapot, hogy nem kívánatos személy. Én nem akarok ilyen lenni.
És volt már olyan egyszer egy szórakozóhelyen is, hogy egy ismerősömet láttam meg, leültem hozzá beszélgetni és kiderült, hogy ő amúgy vár másokat, szóval utalt rá, hogy inkább menjek onnan.
Nem akarok ilyen kellemetlen szituációkba keveredni.
Az már más kérdés, hogy eleve furcsa időpontban van (csütörtök), miközben másnap meg munkanap. Ez önmagában is kellemetlen, de ha össze tudtam volna az időpontig barátkozni valakivel, bevállaltam volna ezt a kellemetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!