Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkereső oldalt keresek. Ki...

Társkereső oldalt keresek. Ki melyiket meri ajánlani? 35f vagyok. Persze ha akad itt olyan nő akinek volna kedve itt ismerkedni , attól sem vagyok elzárkózva.

Figyelt kérdés
Átlagos pasi vagyok.

2022. ápr. 3. 12:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Lehet csak azért van 6 like-od mert még nincs fent fotód :D
2022. ápr. 4. 17:48
 12/16 anonim válasza:

Bizony megtörténhet ez is :). Bár ugye puncson elvileg nem a kinézet számít hanem hogy mennyit keresel. Igazából csak azt akartam mondani, hogy én egyáltalán nem vagyok gazdag sőt még túl sokat se keresek és úgy látszik már havi 300 000 környékén lehet nőket venni. Nyilván mindenben meg kellene még egyezni, de ezek szerint egyáltalán nem lehetetlen. Én eddig azt hittem min. 1-2 millió egy vásárolt "barátnő" tarifája.

Aztán lehet ha meglátják a fotómat egyből háromszorosára ugrik a tarifa :).

2022. ápr. 4. 18:36
 13/16 anonim válasza:
Mondjuk az igaz hogy normál társkeresőn meg se nézik azokat akinek nincs profilképe.
2022. ápr. 4. 18:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha már a pénzt nézik nem az embert az nem öszinte. A legutóbbi azt nézte le is döbbentem de ne a pénz miatt legyen velem. Hanem amilyen vagyok .
2022. ápr. 4. 18:57
 15/16 anonim válasza:
Badoo
2022. ápr. 22. 18:27
 16/16 anonim válasza:
Szerintem a személyiség, a kiállás sokkal fontosabb sok nőnél, mint a kinézet (társkeresőkön nem biztos, hogy így van, élőben gondolom). Volt egy kollégám, vézna, kopaszodó, alacsony, szóval nem az a szívtipró kinézet, de szakmailag a legjobb volt a csapatban, és mindenkinek segített. Próbálkozott nőknél, akinél észrevette, hogy nem nyerő, nem erőltette, hamar túltette magát a "kosarakon". Most már házas, és egy aranyos, szép felesége van. Kinézete alapján sokan lúzernek gondolnák, de a kiállása sosem egy lúzer benyomását keltette.
2022. ápr. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!