Tudom, sablonkérdés, de akad itt olyan budapesti leányzó, aki érez magában szándékot az ismerkedésre? 28/F 🙂
Nem szeretném előre nagyon részletezni magam, és egy komplett listát se tervezek bedobni ide az elvárásaimról, mert úgy gondolom, hogy a részleteket ráérünk egymásról az üzenetváltásokban kideríteni 🙂
Magamról csak annyit elöljáróban, hogy egy ambivertált, barátságos és relatíve jó humorú embernek tartom magam. Sokszor kissé lelkis vagyok és inkább humán, mintsem reál beállítottságú.
És csak, hogy a "célszemélyekről" is mondjak valami támpontot: a kérdésem leginkább 22-28 éves nőknek szól, akik hasonló lelkületűek, de persze "az ellentétek vonzzák egymást" alapon a másfajta természetű hölgyeket sem zárom ki 😀
Mivel én 169 cm vagyok, ezért az előny, ha te sem magasodsz felém 😄
További részletekért a privát üzenetben, vagy akár itt kommentben érdemes érdeklődni, de azért privátoknak jobban örülnék, remélem kapok legalább egyet 🙃
Addig is mindenkinek további szép napot kívánok! 😎
Értem, szóval az én anyámat amiért te törpe vagy és nem kellessz a kutyának se 🤣🤣🤣
A magasságod mellett az agyad is nagyon pici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!