Tudom, sablonkérdés, de akad itt olyan budapesti leányzó, aki érez magában szándékot az ismerkedésre? 28/F 🙂
Nem szeretném előre nagyon részletezni magam, és egy komplett listát se tervezek bedobni ide az elvárásaimról, mert úgy gondolom, hogy a részleteket ráérünk egymásról az üzenetváltásokban kideríteni 🙂
Magamról csak annyit elöljáróban, hogy egy ambivertált, barátságos és relatíve jó humorú embernek tartom magam. Sokszor kissé lelkis vagyok és inkább humán, mintsem reál beállítottságú.
És csak, hogy a "célszemélyekről" is mondjak valami támpontot: a kérdésem leginkább 22-28 éves nőknek szól, akik hasonló lelkületűek, de persze "az ellentétek vonzzák egymást" alapon a másfajta természetű hölgyeket sem zárom ki 😀
Mivel én 169 cm vagyok, ezért az előny, ha te sem magasodsz felém 😄
További részletekért a privát üzenetben, vagy akár itt kommentben érdemes érdeklődni, de azért privátoknak jobban örülnék, remélem kapok legalább egyet 🙃
Addig is mindenkinek további szép napot kívánok! 😎
Akkor végis milyen érvelésről beszélsz?xd
Tök kulturáltan leírtam, hogy nem mindenkinek jönnek be az alacsony férfiak, és emiatt senki nem lesz önző vagy hülye, erre anyázás volt a reakció.
Te is ugyanúgy csak provokálsz másokat, nem értem mit prédikálsz itt xd
Debrecen környékéről esetleg lányok?
35f
Miért csak lefele van mozgás 22 éves korig?
Te is ilyen újabb kapuzárásos csávó vagy, aki szeretne még egy-két dögös egyetemista csajt megrántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!