Egy 40 éves elvált férfi hol ismerkedjen?
Eléggé el vagyok keseredve. Bármit hajlandó vqgyok megtenni, hogy megtaláljam azt a személyt, akivel esélyem lehet újból a boldogságra, akivel együtt nevethetünk, akihez oda lehet bújni, akivel jókat lehet beszélgetni, aki vágyik arra hogy szeressék.
De 40 évesen úgy látom ez csak álom marad.
Igyekszem változni, bár elég fura érzés hogy meg kell változtatnia magát az embernek ahhoz, hogy valaki azt mondja, igen, szeretnék veled ismerkedni, együtt élni. Vagy ha nem is fura, akkor is rossz érzés. Oké elfogadom, biztos nekem kell változnom szinte mindenben.
Elkezdtem fogyókúrázni, elég drasztikusan, mert azt látom, hallom, olvasom, nem tolerálható a pocakos férfi.
Próbálok többet mosolyogni, jókedvűnek látszani, még annak ellenére is, hogy belülről nagyon rossz, hiszen a búslakodó férfi senkinek sem kell.
Majd igyekszem venni néhány elegánsabb, menőbb ruhát, mert hát ne legyen a férfi ósdi, legyen divatos.
Nyitott szemmel járok, bár szerintem hiába, de legyen. Csak aztán nehogy azt lássam hogy minek van nyitva a szemem (már az arcokon).
Megteszek mindent amit tudok, de lehet hogy akkor az lesz a baj, hogy ez meg nem teljesen én vagyok.
Azt hiszem a kedvességgel, türelemmel, érzelmességgel, odafigyeléssel, törődéssel edsig sem volt probléma, ha úgy adódik akkor erre helyezem a hangsúlyt, akár úgy is hogy lemondok a magam részéről néhány dologról, legyen akkor a párom az első.
De megér talán egy utolsó próbát.
Ha pedig így sem tudok normális párkapcsolatot kialakítani, akkor minden mindegy.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mondtam h menj le remixbe, vagy ahova szeretnéd.Ez a kulcs.Nézd meg a romákat.nekik mindig van csajuk.miért? mert lazák, nem agyalnak, és folyton csavarognak, társaságba járnak.
Legyél kicsit roma.😉
Az poén volt, alterego egy melegbár tele travival.😃
Sorry de nem tudtam megállni.
Szia!
Sikerült végül megtalálni a párodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!