Egy 40 éves elvált férfi hol ismerkedjen?
Eléggé el vagyok keseredve. Bármit hajlandó vqgyok megtenni, hogy megtaláljam azt a személyt, akivel esélyem lehet újból a boldogságra, akivel együtt nevethetünk, akihez oda lehet bújni, akivel jókat lehet beszélgetni, aki vágyik arra hogy szeressék.
De 40 évesen úgy látom ez csak álom marad.
Nem takarítok és nem is portás vagyok. Nem az említett munkakörökben "dolgozom". Remélem így most már kielégült mindenki. Egyébként mindegy, akár takaríthatnék is, vagy portás is lehetnék, őket sem kellene lenézni.
Ezen az oldalon állandóan a helyesírás a problémája mindenkinek. Szuper hogy mindenki tökéletes ezen a téren IS és sosem hibázik. Igen, helytelenül írtam le, de nem magyarázkodom, ez van. Egyéb probléma, hiba, észrevétel?
Mennyi beteg fax van itt.
Nem vágott fel vele te szerencsés 7-es kérdezte h mit dolgozik. Nincs jobb dolgotok mint másokat ekézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!